Activitati

 • RO
 • RU

Programele de studiere a limbii, in perioada vacantei sunt concepute in asa mod incat prima jumatate a zilei sa fie dedicata orelor lingvistice, iar cealalta jumatate a zilei este dedicata distractiei si plina de activitati sportive si culturale. Daca pana la masa participantii primesc insusesc cunostinte noi, atunci dupa pranz acestea sunt aplicate in practica. Toate programele de vacante pun un accent deosebit pe un mod activ de studiere si odihna, majoritatea centrelor fiind bine echipate si dispun de: piscine acoperite, sali de fitness, terenuri de sport, iluminate pentru orice vreme, studiou de dans, ateliere de arte, terenuri de basketball, squash, voleyball, perete pentru alpinism, corturi pentru tennis s.a. De asemenea, pentru cei interesati de antrenamente sportive specifice, centrele de studii ofera o gama larga de activitati supravegheate de antrenori profesionisti in fotbal, tennis si badminton, golf sau hipism.

In dependenta de varsta si interesele participantilor, centrele de studii organizeaza in fiecare seara diverse activitati distractive precum: disco, cinema, karaoke, bowling, jocuri intelectuale s.a. Aceste activitati reprezinta un mod placut de a incheia ziua si le creeaza copiilor o dispozitie buna.

Pe langa sport, participantii pot alege dintr-o multitudine de alte activitati pe domenii precum : istorie, arta, design, fotografie, stiinta, literatura s.a. - toate acestea fiind imbinate cu ore de studiere a limbii dupa fomula « limbi straine + ». Prin urmare, studierea limbii continua si pe parcursul activitatilor alese, si are drept scop sa dezvolte calitatile artistice si abilitatile de comunicare ale participantilor. Foarte posibil, ca dupa o asemenea vacanta, va ve-ti intoarce acasa nu doar cu cunostinte mai bune a limbei dar si cu o noua pasiune care ti-ar putea determina viitorul.

Pe final de fiecare saptamana, sunt organizate excursii catre obiective de atractie turistica, picnic-uri, plimbari cu barca s.a. De regula, programele de vacante in strainatate includ 1-3 excursii pe saptamana si, aflandu-va in tari cu o istorie si cultura bogata, ve-ti descoperi locuri noi si interesante pretutendeni. In Anglia, de exemplu, punctul culminant al oricarui program excursional va fi turul Londrei cu vestitul « carusel » London Eye, plimbari in parc si vizite la muzeu sau teatru.

 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.