Tip program

 • RO
 • RU

Vacante in strainatate este modul perfect de a combina odihna si studiile! In timpul de vara si de iarna, oferim programe interesante, care combina in mod ideal educatie si odihna. Toate centrele noastre sunt acreditate, iar la sfarsitul fiecarui curs, veti primi un certificat care va va confirma performantele. Cursurile incep in fiecare luni si pot dura atata timp cat doriti, puteti alege unul dintre cursurile generale sau specializate. Oferim studentilor si elevilor o ocazie unica de a incepe calatoria spre inaltimile invatamantului cu o vacanta de vara de neuitat!


Clasic

Program clasic: limbi+activitati

Cel mai clasic si mai popular mod de a organiza vacanta de vara pentru copii si adulti este programul "Limbi+Activitati". Acest program combina cu succes lectii de limba engleza in prima parte a zilei - 15-20 de ore pe saptamana, si timpul liber in a doua parte. Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca copiii sunt lasati singuri: fiecare scoala organizeaza diferite evenimente sportive si concursuri, excursii, spectacole de divertisment activitati creative. Daca doriti ca copilul dumneavoastra sa se odihneasca perfect si sa-si imbunatateasca limba - alegeti o scoala cu un program clasic.

Intensiv

Program Intensiv

Programe de acest tip ofera cursuri de limba intensive (25-30 de ore pe saptamana). Dimineata sunt lectiile de engleza generala, iar dupa masa de pranz elevii studieze aprofundat diverse aspecte ale limbei, cum ar fi pronuntia engleza, engleza de afaceri, sau subiecte academice in limba engleza. Seara si la sfarsit de saptamana se organizate mai multe activitati de agrement, excursii si vizite. O ocazie minunata pentru cei care au un nivel mediu de cunoastere a limbii sau au nevoie de o imbunatatire a cunostintelor pentru un nou an scolar. La dorinta elevului si la un nivel suficient de cunoastere a limbii, puteti lua unul dintre examenele de limba recunoscute la nivel international (TOEFL, IELTS, Pitman, Cambridge, etc.)

Specializat

Cursuri Specializate

Un alt program destul de intensiv de studii , include studierea limbii straine in prima parte a zilei iar cursuri tematice in a doua parte a zilei . Lista considerabila de cursuri de specialitate oferite de astfel de programe, asigura faptul ca toti vor gasi ceva potrivit pentru ei , indiferent daca acesta este studiere economiei, istoriei, a stiintei, sesiune foto, actorie sau jurnalism .

Sport

Tabere Sportive

Dupa cum sugereaza si numele, acest program combina studiul de limba in prima jumatate a zilei si practicarea sportului preferat - in a doua jumatate. Toate lectiile au loc sub supravegherea instructorilor profesionisti. Cine din tinerii sportivi nu viseaza sa se antreneaze cu antrenorul de la Mancheter United, Chelsea sau o alta echipa celebra. Puteti alege dintr-o varietate de sporturi: fotbal, volei si tenis, golf si calarie. Și daca vrei sa te duci la mare atunci poti alege: surfing, navigatie si diving.

Academic

Cursuri de Pregatire pentru Scoala/Universitate

Putem spune cu siguranta ca acest curs de vara intr-un centru de limbi straine - este primul pas de pregatire pentru a merge la studii in strainatate. Aproximativ jumatate din toti cei care doresc sa-si continue studiile in strainatate, sunt studentii care au mers la un programa de vara in strainatate. Programul implica cursuri intensive de limba, la liceu sau universitate pentru o perioada de la 2 saptamani la 3 luni, care are scopul de a perfectiona limba si de a ajuta cu alegerea institutii de invatamant din strainatate. Cei care inca nu s-au decis in privinta unei anumite institutii, acest program ofera posibilitatea de a vizita universitatile si colegiile dorite, unde candidatii vor descoperi mediul academic si vor afla mai mult despre viata si conditiile de invatamant, iar doritorii vor putea trece un examen de admitere sau participa la un interviu.

Aventura

Tabere de Aventura

Acest program este destinat pentru cei care sunt prea obositi dupa un an de studii si nu vrea sa faca lectii si vara. Aici lectiile de engleza sunt reduse la minimum sau lipsesc. Aceste tabere sunt situate in cele mai frumoase si ecologice parti din diferite tari. Acest program nu-i va lasa nici pe o clipa pe copii sa se plictiseasc: ei vor avea parte de plimbari in aer liber si excursii in munti, drafting, jocuri de comanda, concursuri si numeroase activitati. Toti participantii vor primi o placere enorma, isi vor face multi prieteni si vor ramane cu impresii si amintiri de neuitat.

 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.

RBSM - русская школа-пансион на Мальте