UK

London Arts School | 16+*

Vacante / Каникулы

London Arts School | 16+* London Arts School | 16+* London Arts School | 16+* London Arts School | 16+* London Arts School | 16+* London Arts School | 16+* London Arts School | 16+* London Arts School | 16+* London Arts School | 16+* London Arts School | 16+* London Arts School | 16+* London Arts School | 16+* London Arts School | 16+* London Arts School | 16+* London Arts School | 16+* London Arts School | 16+*

 • RO
 • RU

University of Arts London (UAL) este cea mai renumita universitatea de arte din Marea Britanie si intreaga lume. Este o adevarata «mecca» a artelor si este considerata drept cel mai mare furnizor de educatie in arte, moda, design si comunicare atat la nivel european cat si mondial. Anual, aici isi fac studiile aproximativ 20`000 de studenti din 134 de tari a lumii, urmand cursuri de scurta durata, profesionale, studii universitare si post-universitare.

Ia-ta cateva personalitati marcante ce au absolvit de-a lungul timpului diferite programme de studii la Universitatea de Arte din Londra: Pierce Brosnan (actor), Jimmy Choo (designer de pantofi), Lucian Freud (pictor), John Galliano ( fashion designer) la fel si Stella McCartney si Alexander McQueen si altii.

University of Arts, London - este cea mai mare universitate de arte in Europa si centre internationale de cultura. Universitatea este formata din 6 scoli distincte, fiecare specializandu-se pe domenii separate :
Camberwell College of Arts
Central Saint Martins College of Arts and Design
Chelsea College of Art and Design
London College of Communication
London College of Fashion
Wimbledon College of Art.

Pe langa un numar impresionant de programe universitare si post-universitare, Universitatea de Arte propune elevilor si studentilor din Moldova cursuri intensive de limba engleza si arte (design, fotografie, pictura etc) precum pe parcursul anului academic, asa si in timpul vacantei de vara cu durata 4-6 saptamani in cadrul scolii sale de vara.

Acest program unic ofera participantilor posibilitatea de a invata de la cei mai buni profesionisti in domeniul artelor, de a-si dezvolta competente noi si sa constituie un portofoliu cu care se vor putea admite la facultate sau continua studiile. Aceste cursuri le ofera studentilor mijloacele necesare pentru cercetare si pentru generarea ideilor noi si le ofera o vedere de ansamblu a tendintelor moderne in artele frumoase din UK si Europa; sunt ideale daca aveti pasiuni, sau daca doriti sa vi le descoperiti, va ajuta in alegerea drumului in viata testand diferite posibilitati de abordare a unui hobby intr-o maniera elevata. Deoarece scoala de vara se desfasoara in Londra - intr-un oras plin de istorie cultura si posibilitati practic-nelimitate de distractii si cunoastere, studentii vor continua sa invete chiar si in afara orelor prin diverse activitati sociale precum vizite in muzee, galerii de arte, excursii catre locuri de atractie turistica si centre de agrement.
Programul taberei de vara

Cursuri oferite in timpul anului cacademic si in timpul vacantei de vara:
English Plus Art&Design – Elevilor li se ofera un curs general de artă și design, care cuprinde direcții diferite. La fiecare 2 sau 4 săptămâni, propunem un nou subiect de studiu (de exemplu, arte, mass-media, moda, design grafic). Programul constă în lucrări practice în studio, munca în echipă și excursii la muzee și galerii. Acest curs se desfasoara la Colegiul de Artă și Design Chelsea.
English Plus Fashion - Fiecare bloc de 4 săptămâni este dedicat unui subiect separat, si pentru a obține informațiile cele mai interesante și relevante, este recomandat să aflati acest subiect în avans. Profesorii nu vor putea să răspundă nevoilor individuale ale studentului, în cazul în care acestea nu se potrivesc cu tema generală. Punctul de plecare al cursului - cercetarea științifică prin experimentare. Elevilor le vor fi oferite metode practice, dar utilizarea de mașini de cusut industriale nu sunt incluse în programul de curs. Cursul are loc la London College of Fashion.
English Plus Communication - Programul include o gamă largă de discipline, care fac posibilă obținerea cunostintelor elementare despre diverse directii incluse in curs pentru a câștiga experiență practică. Publicitate, design grafic, editare și relații publice, fotografie - toate acestea sunt subiecte de studio combinate cu lucrări practice în studio, proiecte de grup și studii de teren. Cursul are loc în Colegiul de Comunicare din Londra.
Costul programului - £ 1900/4 saptamani
Vârsta minimă - 16 ani.
Cerințe de limba engleza – minim nivel elementar (A2).

Cursuri scolii de vara:
English Plus Digital Graphic Design
English Plus Graphic Design
English Plus City Photography
English Plus Fashion Styling
English Plus Fashion Design
English Plus Fine Art
English Plus Marketing & Communication
Costul programului - £1440 / 2 saptamani si £2700 / 4 saptamani.
Vârsta minimă - 16 ani.
Cerințe de limba engleza – minim nivel elementar (A2).

La sfarsitul cursului ve-ti obtine un certificat de la UAL ce va atesta reusita si progresele realizate Dumneavoastra.


Cazare

Familia gazdă
- Camera pentru o singura persoana - de la 146 de lire sterline pe săptămână
- Camera pentru doua persoane (optiunea valabila doar studenții care călătoresc împreună - de la 134 de lire sterline pe săptămână.

Pensiunea (hostel)
- Camera pentru o singura persoana - de la 213 de lire sterline pe săptămână.
- Camera pentru doua persoane - de la 185 de lire sterline pe săptămână.

Reședință
Cazarea in resedinta Universitatii de Arte din Londra se ofera in camere pentru o singura persoana cu toate facilitățile - de la 273 de lire sterline pe săptămână


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.