UK

Chelsea Independent College | 14-17*

Vacante / Каникулы

Chelsea Independent College | 14-17* Chelsea Independent College | 14-17* Chelsea Independent College | 14-17* Chelsea Independent College | 14-17* Chelsea Independent College | 14-17* Chelsea Independent College | 14-17* Chelsea Independent College | 14-17* Chelsea Independent College | 14-17* Chelsea Independent College | 14-17* Chelsea Independent College | 14-17* Chelsea Independent College | 14-17* Chelsea Independent College | 14-17* Chelsea Independent College | 14-17* Chelsea Independent College | 14-17* Chelsea Independent College | 14-17*

 • RO
 • RU

Chelsea Independent College este situat intr-o zona rezidentiala moderna si de prestigiu din Chelsea, oras cunoscut pentru restaurantele elegante, buticurile de designer, stadioanele de prima clasa si parcurile frumos amenajate. Regiunea este locul de viata preferat de celebritati din intreaga lume: scriitori, muzicieni, artisti si oameni de afaceri.

Colegiul are doua cladiri moderne, situate in apropiere de Fulham Road, din care una este vizavi de Chelsea Football Club. Colegiul este situat intr-o cladire moderna aproape de statia de metrou Fulham Broadway din Londra. Are 24 sali de clasa, 4 laboratoare, 2 sali de calculatoare, studio de fotografie digitala, studio de arta. Scoala ofera un mediu propice, in care elevii isi pot descoperi talentele si interesele si isi pot dezvolta autodisciplina, ambitia si capacitatea de a socializa si lucra in echipa.

Cursurile academice de vara organizate la Chelsea Independent College ofera participantilor posibilitatea de a explora domeniile lor preferate si de a se familiariza cu materiile studiate, in timp ce isi imbunatatesc nivelul de limba engleza.
Programul taberei de vara

Toate programele includ si 16 ore de limba engleza cu accent pe abilitatile lingvistice necesare cursului academic ales. Aditional abilitatilor de baza in citire, scriere, ascultare si vorbire, cursantii isi imbogatesc vocabularul, gramatica si pronuntia prin lucrul interactiv in grupe mici. Cursurile au durata de 2 saptamani.

Medicina
Programul este potrivit pentru cei care doresc sa isi consolideze cunostintele in domeniul medicinei si sa isi imbunatateasca nivelul de limba engleza medicala. Cursantii vor avea ocazia sa viziteze institutii medicale importante, universitati de prestigiu precum UCL si Imperial, dar si sa ia parte la seminarii si dezbateri cu profesionisti din domeniu sau medici, precum si sa ia parte la seminarii de etica si sa comunice cu pacientii.

Arta si design
Programul se axeaza pe dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor necesare unei cariere de succes in domeniul creativ. Cuprinde ore dedicate pregatirii portofoliului necesar la admiterea la universitati de top, se studiaza tehnici din diferite arii precum desen, colaje, fotografi e, animatie, sculptura s.a. Se viziteaza expozitii si galerii de arta, dar si universitati axate pe astfel de programe, cum ar fi : Central St. Martins si Chelsea College of Arts.

Business & Finance
Scopul acestui curs este de a incuraja participantii sa aplice cunostintele de economie si matematica acumulate anterior si sa inteleaga cum pot fi aplicate in lumea reala a afacerilor. Se acopera subiecte precum: marketing, contabilitate, cercetare de piata, management fi nanciar, antreprenoriat, planuri de afaceri, micro si macro economie, etc. In program sunt incluse vizite la institutii fi nanciare, Bank of England Museum, Bursa de Valori, dar si la universitati de renume ca LSE si UCL.

Drept, studii politice & relatii international
Cursul are o componenta teoretica intregita prin studii de caz si dezbateri in cadrul carora se pot utiliza cunostintele dobandite. Vor fi invitati sa tina prelegeri avocati si politicieni de renume si vor fi organizate vizite la Palatul Parlamentului, tribunale, universitati relevante pentru acest domeniu. De asemenea, cursantii vor afla cum trebuie sa se pregateasca pentru admiterea la universitati britanice unde vor studia aceste domenii.

Inginerie si tehnologia informatiei
Cursul imbina engleza academica cu domenii din inginerie precum ingineria autovehiculelor, inginerie civila, inginerie electrica si mecanica. Programul este axat si pe tehnologia informatiei, in special pe programare si inteligenta artificiala. Cursurile sunt predate de catre profesionisti din industrie. Cursantii viziteaza facultatile de inginerie din Imperial College, UCL, Cambridge. Se organizeaza si vizite educative la The Museum at the Royal Institution, The Science Museum, Kirkaldy Testing Museum.

Media si comunicare
Cursul are ca scop dezvoltarea cunostintelor despre diferitele tipuri de media, inclusiv social media, jurnalism si altele, modul in care media si comunicarea sunt folosite in PR si campanii de publicitate, industria filmului, etc. Se viziteaza institutii relevante precum Information Age and Media Space la Muzeul de Știinta din Londra, London Film Museum, dar si universitati de top care ofera programe de Media si comunicare precum LSE, Goldsmiths, University of London.

Costul programului: de la £2995/2 saptamani.


Cazare

Elevii sunt cazati in campusurile Fulham Palace si Princess Beatrice, afl ate la cativa pasi de scoala. Se ofera supraveghere permanenta, Wi-Fi, spalatorie. Camerele sunt individuale sau duble, cu baie pentru studentii 16-17 ani. Elevii de 14 si 15 ani sunt cazati in camere duble. Se asigura pensiune completa de luni pana vineri si mic dejun tarziu si cina sambata si duminica.


Activitati de agrement

Seara, se organizeaza activitati precum seri de film, cumparaturi, boat party, vizite la teatru si la renumite atractii turistice, sporturi, arte. Cursantii au timp liber intre 16:30 si 18:00. In weekend se organizeaza excursii in Londra (London Eye, Oxford Street).


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.