Latest news

toate știrile
31.03.2016

Новости образования/Știri Principale

VIA SUMMER SCHOOL, Campus Horsens, again in 2016!

Новости образования/Știri Principale

Suntem bucurosi sa anuntam ca VIA University College organizeaza si anul acesta cea mai tare scoala de vara pentru studenti! Aceasta va purta numele de VIA Summer School of Business, Technology and Creative Industries si se va desfasura, ca si anul trecut, in campusul VIA din Horsens, Danemarca.

In cadrul scolii de vara studentii vor putea urma cursuri intensive de 3 saptamani in unul din domeniile:

Business, Language and Communication

Construction Management and Engineering

IT, Multimedia and Programming

Conditiile minime de participare sunt 18 ani impliniti si un nivel intermediar de cunoatere a limbii engleze. Termenul limita de aplicare pentru program este la 2 MAI 2016. Cursul propriu-zis se va desfasura in perioada de 25 IULIE – 12 AUGUST 2016. Detalii suplimentare despre program veti gasi accesand aceasta pagina.


Nu sta acasa! Aplica pentru programul VIA Summer School si afla cum e sa fii student international in Danemarca! Vei avea o vacanta pe cinste!


Pentru orice intrebari sau precizari referitor la acest program nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail info@excel.md sau la nr. de telefon (022) 22-40-59.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.