Latest news

  • VIA SUMMER SCHOOL, Campus Horsens, again in 2016!

    VIA SUMMER SCHOOL, Campus Horsens, again in 2016!

    VIA University College, Danemarca, a dat start inscrierilor pentru VIA Summer School 2016! Grabeste-te sa prinzi un loc la cea mai tare scoala de vara pentru tinerii cu varstele de 18+ ani! Deadline de aplicare: 2 MAI 2016. Join now! >>>>>

    21.10.2016
toate știrile
02.04.2015

Новости образования/Știri Principale

VIA Summer School: "Your summer - your choice!"

Новости образования/Știri Principale

 

Esti absolvent si inca nu ai decis la ce facultate sa mergi? Sau esti deja student, dar simti nevoia sa-ti schimbi, macar si temporar, anturajul cu unul de la o universitate europeana? Atunci VIA Summer School, Danemarca, este o alegere perfecta pentru tine!

Trebuie doar sa ai 18 ani impliniti, un nivel intermediar de cunoastere a limbii engleze si o dorinta nestavilita de a cunoaste lumea! Nu rata asemenea ocazie si vezi care sunt conditiile de participare la acest program accesand link-ul http://www.excel.md/vacation-in-denmark/VIA_Summer_School/

Obtii garantat un loc in campusul VIA daca aplici pana la 1 Iunie 2015!

Mult succes!

Esti interesat de acest program sau alte oferte de studii ?
Pentru inceput discuta cu un consilier EXCEL despre planurile tale de studii in strainatate si afla cum te putem ajuta sa-ti realizezi ambitiile academice. Ne puteti contacta pe Skype, e-mail sau telefon gasite pe pagina noastra de internet www.excel.md sau trece pe la biroul nostru pentru o discutie personala.

Doresti sa stii mai multe ? 

Alatura-te comunitatii noastre virtuale pe      pentru a fi la curent cu ultimile stiri, burse alte si oferte de studii in strainatate.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.