Latest news

  • Summer Business English

    Summer Business English

    Самая большая Школа Бизнеса в Восточной Европе – International Business School, Budapest.

    11.03.2014
toate știrile
16.04.2015

Новости образования/Știri Principale

"Business English" cu Buckingham University la Budapesta

Новости образования/Știri Principale

 

IBS Summer School isi deschide din nou usile si  ureaza “Bun Venit!” in vara 2015 viitorilor carieristi de succes in domeniul Business-ului la nivel international!

Doriti sa va petreceti o vacanta de vara deosebita? De ce sa nu incercati o combinatie dintre studiu si divertisment? IBS Summer School – organizata prin efortul comun al universitatilor IBS (Ungaria) si Buckingham (UK) – va propune reteta perfecta: un program exceptional de 4 saptamani de limba engleza in atmosfera ospitaliera a Budapestei! Timp de o luna incheiata veti avea posibilitatea sa studiati aprofundat General and Business English si sa gustati din mixul celor mai bune traditii ale sistemelor de invatamant universitar ungar si britanic.

Cursul consta din 100 de lectii de limba engleza ca baza, gratinate cu numeroase activitati extracurriculare precum excursii prin Budapesta generos scaldata de apele Dunarii, vizite la muzee si film. Toate aceste activitati sunt menite sa familiarizeze studentii internationali cu istoria si peisajul bogat al capitalei ungare, supranumita si “Parisul Europei de Est”. In acelasi timp, tinerii vor putea afla din prima sursa cum e sa-ti faci studiile la IBS si care sunt avantajele obtinerii unei diplome de licenta de tip britanic.

Pe langa toate acestea, tinerii participanti vor beneficia de pensiune completa si cazare in campusul confortabil al IBS, amplasat in una din cele mai pitoresti zone ale Budapestei.

Mai multe informatii despre scoala si program aflati accesand paginile http://www.excel.md/holidays-programs-in-Hungary/International-Business-School/ si http://www.ibs-b.hu/programmes/summer-school

Nu ratati 4 saptamani de studiu interactiv cu echipa prietenoasa a IBS si nu uitati ca data limita de aplicare pentru acest program este pe 31 Mai 2015! Sa aveti o vara colorata!

Esti interesat de acest program sau alte oferte de studii ?
Pentru inceput discuta cu un consilier EXCEL despre planurile tale de studii in strainatate si afla cum te putem ajuta sa-ti realizezi ambitiile academice. Ne puteti contacta pe Skype, e-mail sau telefon gasite pe pagina noastra de internet www.excel.md sau trece pe la biroul nostru pentru o discutie personala.

Doresti sa stii mai multe ? 

Alatura-te comunitatii noastre virtuale pe      pentru a fi la curent cu ultimile stiri, burse alte si oferte de studii in strainatate.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.