Latest news

 • American Hotel Academy in vizita la Chisinau!

  American Hotel Academy in vizita la Chisinau!

  Acum poti face si tu parte din familia American Hotel Academy (AHA), care te va ajuta sa accezi in industria hoteliera cu sanse aproape garantate de angajare in campul muncii! Vino pe 7 decembrie, ora 17:00, la sediul EXCEL si afla din prima sursa tot ce te intereseaza despre aceasta universitate! >>>>>

  10.03.2017
 • American Hotel Academy iti da intalnire la Chisinau!

  American Hotel Academy iti da intalnire la Chisinau!

  American Hotel Academy, Brasov, Romania, va fi oaspetele EXCEL in perioada 17-19 Noiembrie si vom organiza cu aceasta ocazia un sir de evenimente si intalniri cu elevi si studenti... >>>>>

  28.01.2016
toate știrile
27.02.2019

Новости образования/Știri Principale

Afla avantajele unei carierei in Hospitality!

Новости образования/Știri Principale

Esti creativ, comunicativ, deschis pentru inovatii si cu spirit de antreprenor? Atunci ai toate calitatile necesare pentru o cariera de succes in domeniul Hospitality! Ce inseamna industria ospitalitatii si care sunt avantajele acesteia? Care sunt specializarile in domeniu? Perspective de cariera?

Despre toate aceste aspecte vom discuta in cadrul unei sesiuni de orientare profesionala cu reprezentantii American Hotel Academy si TASTE Culinary Business Academy (noul program de licenta in Management Culinar din Romania), pe 6 Martie curent, cu incepere de la 17:30, sediul EXCEL.

Doritorii pot, de asemenea, programa o discutie individuala cu cei de la AHA in perioada zilelor 4, 5 si 6 Martie, selectand din intervalurile de timp disponibile in momentul completarii formularului de inregistrare.

Situata in una dintre cele mai populare destinatii turistice din Romania – orasul Brasov – si avand ca parteneri educationali Manchester Metropolitan University (Marea Britanie) si Manhattan Studies Institute (SUA), American Hotel Academy iti poate oferi o experienta de studiu exceptionala.

La intalnire sunt asteptati atat elevii claselor liceale (XI si XII), cat si studentii de la facultatile inrudite, care considera un posibil transfer la AHA. Studentii in ultimul an si absolventii de facultate, indiferent de specializare, pot accesa de asemenea si programul de studiu postuniversitar (Master). Sesiunea va fi tinuta in limba romana si nu presupune nici o taxa de participare. Inregistrarea se poate face completand formularul de mai jos.


→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.