Latest news

  • Afla avantajele unei carierei in Hospitality!

    Afla avantajele unei carierei in Hospitality!

    Ce inseamna industria ospitalitatii? Care sunt specializarile in domeniu? Perspective de cariera? Vino sa discutam despre toate in cadrul sesiunii de orientare profesionala din 6 Martie curent, 17:30, la sediul EXCEL. Inregistreaza-te acum! >>>>>

    18.04.2019
  • American Hotel Academy iti da intalnire la Chisinau!

    American Hotel Academy iti da intalnire la Chisinau!

    American Hotel Academy, Brasov, Romania, va fi oaspetele EXCEL in perioada 17-19 Noiembrie si vom organiza cu aceasta ocazia un sir de evenimente si intalniri cu elevi si studenti... >>>>>

    28.01.2016
toate știrile
02.12.2016

Новости образования/Știri Principale

American Hotel Academy in vizita la Chisinau!

Новости образования/Știri Principale

Acum poti face si tu parte din familia American Hotel Academy (AHA), care te va ajuta sa accezi in industria hoteliera cu sanse aproape garantate de angajare in campul muncii!

Situata in una dintre cele mai populare destinatii turistice din Romania – orasul Brasov – si avand ca parteneri educationali Manchester Metropolitan University (Marea Britanie) si Manhattan Institute of Management (SUA), universitatea AHA iti poate oferi o experienta de studiu exceptionala.

Daca am reusit sa-ti captam atentia si ai vrea sa afli mai multe detalii despre oportunitatile de studii si internship din prima sursa, atunci te invitam pe 7 Decembrie, ora 17:00, sediul EXCEL, la o prezentare de dl. Teodor Berszan, manager Admitere al AHA.

La intalnire sunt asteptati atat elevii claselor liceale (XI si XII), cat si studentii de la facultatile inrudite care considera un posibil transfer la AHA sau studiu postuniversitar (Master). Sesiunea va fi tinuta in limba romana si nu presupune nici o taxa de participare. Inregistrarea se poate face completand formularul de mai jos.

Afla mai multe despre AHA accesand profilul universitatii, dupa care nu uita sa te inregistrezi la eveniment cat mai devreme cu putinta, deoarece numarul de locuri este limitat la 35.

Pentru orice alte intrebari sau precizari nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 022-22-40-59 sau la adresa de e-mail info@excel.md.



→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.