Latest news

  • Afla avantajele unei carierei in Hospitality!

    Afla avantajele unei carierei in Hospitality!

    Ce inseamna industria ospitalitatii? Care sunt specializarile in domeniu? Perspective de cariera? Vino sa discutam despre toate in cadrul sesiunii de orientare profesionala din 6 Martie curent, 17:30, la sediul EXCEL. Inregistreaza-te acum! >>>>>

    18.04.2019
  • American Hotel Academy in vizita la Chisinau!

    American Hotel Academy in vizita la Chisinau!

    Acum poti face si tu parte din familia American Hotel Academy (AHA), care te va ajuta sa accezi in industria hoteliera cu sanse aproape garantate de angajare in campul muncii! Vino pe 7 decembrie, ora 17:00, la sediul EXCEL si afla din prima sursa tot ce te intereseaza despre aceasta universitate! >>>>>

    10.03.2017
toate știrile
11.11.2015

Новости образования/Știri Principale

American Hotel Academy iti da intalnire la Chisinau!

Новости образования/Știri Principale

 

Industria turismului si serviciilor hoteliere asigura in prezent 266 milioane de locruri de munca in intreaga lume si contribuie cu 9,5% la PIB-ul global. Este, probabil, una dintre cele mai dinamice si profitatbile industrii si, deloc intamplator, unul dintre cei mai mari „angajatori”.

Acum poti face si tu parte din echipa, iar American Hotel Academy (AHA) te poate ajuta sa accezi in industria hoteliera cu sanse aproape garantate de angajare in campul muncii.

Situata in una dintre cele mai populare destinatii turistice din Romania – orasul Brasov – si avand ca parteneri educationali Manchester Metropolitan University (Marea Britanie) si Manhattan Institute of Management (SUA), universitatea AHA iti ofera o experienta de studiu si un stagiu practic de neuitat.

Daca ti-am trezit interesul si vrei sa afli mai multe detalii despre oportunitatile de studii si internship din prima sursa, atunci te asteptam pe 17 Noiembrie (ora 16:30) si 18 Noiembrie (ora 17:00) la o prezentare de dl. Teodor Berszan, manager Admitere al universitatii AHA, Brasov.

Sustinuta in romana, cu acces gratuit, aceasta sesiune interactiva se adreseaza atat elevilor claselor liceale (XI si XII), cat si studentilor de la facultatile inrudite care considera un posibil transfer la AHA sau studiu post-universitar (Master).

Citeste mai multe despre AHA, dupa care nu uita sa te inregistrezi la eveniment cat mai devreme cu putinta, deoarece numarul de locuri este limitat la 35.

Pentru orice alte intrebari sau precizari nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 022224059, la adresa de e-mail info@excel.md sau sa ne scrieti pe profilul nostru de facebook.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.