Latest news

  • CHEVENING 2024/2025

    CHEVENING 2024/2025

    Sesiunea de aplicare pentru bursele complete Chevening este oficial deschisa si va dura pana pe 7 Noiembrie 2023. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    13.03.2024
  • CHEVENING Scholarships

    CHEVENING Scholarships

    Reamintim ca perioada de aplicare pentru bursele Chevening 2022-2023 se va incheia pe 2 Noiembrie 2021. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    3.03.2022
  • BURSE DE STUDIU la Universitatea Oxford

    BURSE DE STUDIU la Universitatea Oxford

    Universitatea Oxford a anuntat o serie de burse generoase pentru studentii internationali care isi vor incepe studiile din toamna 2021, in anul 1 de licenta. Afla despre ce burse e vorba, cine este eligibil si cum poti aplica >>>>>

    19.11.2020
  • CHEVENING Scholarships

    CHEVENING Scholarships

    Postgraduate applications for more than 1,500 Chevening Scholarships on offer globally for the 2021/2022 academic year are open until 3 November 2020. Study in the UK, where ideas come alive. Apply NOW! >>>>>

    11.11.2020
  • Optiuni de cariera pentru elevi si studenti | WEBINAR

    Optiuni de cariera pentru elevi si studenti | WEBINAR

    Vino joi, 14 Mai, la o intalnire cu studenti actuali si membrii sectiei admitere a Newcastle University (UK) si afla de unde sa incepi in alegerea unei profesii si multe alte lucruri utile. Detalii >>>>>

    16.10.2020
toate știrile
29.09.2015

Новости образования/Știri Principale

Study in UK: sesiune informativa cu EXCEL

Новости образования/Știri Principale

Anunt pentru cei care vor cu tot dinadinsul sa-si faca studiile universitare in Marea Britanie: saptamana ce vine, EXCEL organizeaza o sesiune informativa cu tematica “Study in UK”!

Sesiunea va avea loc marti, pe data de 29 Septembie, ora 17:00, str. Pushkin 45, si NU prevede nici un fel de taxe de participare.

(!) ATENTIE! (!) Din cauza numarului mult prea mare al doritorilor de a participa la acest eveniment, am hotarat sa repetam sesiunea informativa pe data de 01.10.2015, ora 17:00. Respectiv, cei care s-au inregistrat pentru data de 29.09, dar nu au primit o confirmare pe e-mail sau prin telefon ca fac parte din numarul participantilor, vor fi transferati automat (fara sa mai completeze din nou formularul) pentru data de 01.10. Pentru cei care doresc sa participe la urmatoarea sesiune "Study in UK", dar inca nu au completat un formular, anuntam inregistrarea oficial deschisa. O puteti face completand acest formular online.

(!) Va atentionam ca numarul locurilor pentru participanti este limitat la maximum 35 si acces in sala vor avea doar cei care au completat in prealabil formularul de inregistrare. (!)


Vom discuta despre:

›› De ce sa studiezi in Marea Britanie?

›› Cum sa-ti alegi institutia in care sa inveti?

›› Pentru ce programe de studii poti aplica?

›› Care sunt conditiile de admitere?

›› Care sunt taxele de studii?

›› Ce cheltuieli suplimentare va trebui sa suporti?

›› Ce optiuni de cazare pentru studenti exista?

›› In ce consta procesul de admitere?

›› Ce te asteapta, de fapt, in UK?


Cei care vor sa participe la aceeasi sesiune, dar prezentata in limba rusa, si cei care intentioneaza sa aplice la studii in tari precum Olanda, Danemarka, Germania, Austria etc. si ar vrea sa afle mai multe despre acestea, sunt invitati sa urmareasca cu atentie stirile de pe site-ul si retelele de socializare administrate de EXCEL, ca sa fie la curent cu zilele cand acestea vor avea loc.

Pentru orice alte intrebari sau precizari nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 022224059 sau la adresa de e-mail info@excel.md .

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.