Latest news

 • UK Education Day in Moldova

  UK Education Day in Moldova

  Participa la eveniment si afla din prima sursa tot ce trebuie sa stii despre studii universitare in UK! Pe langa informatii utile, vei mai putea participa la lectii publice sau face un test de orientare profesionala. Cariera ta incepe aici! >>>>>

  10.01.2019
 • CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  Cum sa generezi rapid si eficient idei creative? Iti spune John Ingledew, lector universitar din UK si autor de carte, in cadrul unui seminar interactiv pe 3 Martie curent, la centrul Tekwill (Chisinau, str. Studentilor 9/11). >>>>>

  9.10.2018
 • Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Incepand cu 2016, elevii care au finalizat 11 clase de liceu, pot fi inmatriculati la unul din programele de licenta cu an compensatoriu integrat, oferite de 3 universitati britanice de top. Afla detalii... >>>>>

  5.11.2017
 • UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  UCAS EXTRA 2017 – a 2-a runda de admitere la facultate in UK

  A fost anuntata a doua runda de admitere in ciclul Licenta la universitatile din Marea Britanie. Afla la ce facultati mai poti aplica si care sunt termenele-limita de admitere >>>>>

  4.10.2017
 • Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  Burse pentru studii gimnaziale si liceale in Marea Britanie

  CATS Colleges, UK, anunta lansarea programului bursier care va oferi finantare in marime de pana la 70% reducere din taxele pentru programele de studii gimnaziale si liceale, valabil pentru anul academic 2016-2017. >>>>>

  31.07.2017
toate știrile
29.09.2015

Новости образования/Știri Principale

Study in UK: sesiune informativa cu EXCEL

Новости образования/Știri Principale

Anunt pentru cei care vor cu tot dinadinsul sa-si faca studiile universitare in Marea Britanie: saptamana ce vine, EXCEL organizeaza o sesiune informativa cu tematica “Study in UK”!

Sesiunea va avea loc marti, pe data de 29 Septembie, ora 17:00, str. Pushkin 45, si NU prevede nici un fel de taxe de participare.

(!) ATENTIE! (!) Din cauza numarului mult prea mare al doritorilor de a participa la acest eveniment, am hotarat sa repetam sesiunea informativa pe data de 01.10.2015, ora 17:00. Respectiv, cei care s-au inregistrat pentru data de 29.09, dar nu au primit o confirmare pe e-mail sau prin telefon ca fac parte din numarul participantilor, vor fi transferati automat (fara sa mai completeze din nou formularul) pentru data de 01.10. Pentru cei care doresc sa participe la urmatoarea sesiune "Study in UK", dar inca nu au completat un formular, anuntam inregistrarea oficial deschisa. O puteti face completand acest formular online.

(!) Va atentionam ca numarul locurilor pentru participanti este limitat la maximum 35 si acces in sala vor avea doar cei care au completat in prealabil formularul de inregistrare. (!)


Vom discuta despre:

›› De ce sa studiezi in Marea Britanie?

›› Cum sa-ti alegi institutia in care sa inveti?

›› Pentru ce programe de studii poti aplica?

›› Care sunt conditiile de admitere?

›› Care sunt taxele de studii?

›› Ce cheltuieli suplimentare va trebui sa suporti?

›› Ce optiuni de cazare pentru studenti exista?

›› In ce consta procesul de admitere?

›› Ce te asteapta, de fapt, in UK?


Cei care vor sa participe la aceeasi sesiune, dar prezentata in limba rusa, si cei care intentioneaza sa aplice la studii in tari precum Olanda, Danemarka, Germania, Austria etc. si ar vrea sa afle mai multe despre acestea, sunt invitati sa urmareasca cu atentie stirile de pe site-ul si retelele de socializare administrate de EXCEL, ca sa fie la curent cu zilele cand acestea vor avea loc.

Pentru orice alte intrebari sau precizari nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 022224059 sau la adresa de e-mail info@excel.md .

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.