Latest news

  • CHEVENING 2024/2025

    CHEVENING 2024/2025

    Sesiunea de aplicare pentru bursele complete Chevening este oficial deschisa si va dura pana pe 7 Noiembrie 2023. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    13.03.2024
  • CHEVENING Scholarships

    CHEVENING Scholarships

    Reamintim ca perioada de aplicare pentru bursele Chevening 2022-2023 se va incheia pe 2 Noiembrie 2021. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    3.03.2022
  • CHEVENING Scholarships

    CHEVENING Scholarships

    Postgraduate applications for more than 1,500 Chevening Scholarships on offer globally for the 2021/2022 academic year are open until 3 November 2020. Study in the UK, where ideas come alive. Apply NOW! >>>>>

    11.11.2020
  • Optiuni de cariera pentru elevi si studenti | WEBINAR

    Optiuni de cariera pentru elevi si studenti | WEBINAR

    Vino joi, 14 Mai, la o intalnire cu studenti actuali si membrii sectiei admitere a Newcastle University (UK) si afla de unde sa incepi in alegerea unei profesii si multe alte lucruri utile. Detalii >>>>>

    16.10.2020
  • MASTER @ Glasgow Caledonian University | WEBINAR

    MASTER @ Glasgow Caledonian University | WEBINAR

    Interesat de Master in UK? Inregistreaza-te gratuit la webinarul sustinut de Glasgow Caledonian University pe 6 Mai curent, cu incepere la 13:00, si afla din prima sursa raspuns la toate intrebarile tale. Alte detalii >>>>>>

    7.09.2020
toate știrile
21.09.2020

Новости образования/Știri Principale

BURSE DE STUDIU la Universitatea Oxford

Новости образования/Știri Principale

Universitatea Oxford a anuntat o serie de burse generoase pentru studentii internationali care isi vor incepe studiile din toamna 2021, in anul 1 de licenta. Este vorba despre:

Reach Oxford Sholarships – adresate studentilor din tari cu venituri mici (Moldova inclusiv), acestea urmand sa acopere 100% din taxele anuale de studiu (cu exceptia facultatii de medicina), o parte din cheltuielile de intretinere + costul unei calatorii cu avionul.

Palgrave Brown Scholarships – adresate studentilor din tarile Europei de Est (Moldova inclusiv), acestea urmand sa acopere cheltuielile de intretinere in marime de cel putin 12.533 GBP anual.


Ambele burse sunt preconizate pentru intreaga durata a studiilor (3 sau 4 ani), dar, bineinteles, vor fi acordate pentru anii urmatori doar in baza unui progres academic satisfacator.


Cine poate aplica?

– cetatenii tarilor eligibile (vezi lista in pagina bursei respective)

– candidatii cu un loc de studiu asigurat pentru anul academic 2021/2022

– candidatii care corespund criteriilor de selectie prestabilite (necesitati financiare, angajament social etc.).


Cum aplici?

1. Alegi facultatea care te intereseaza si depui un dosar de admitere pana la 15 Octombrie 2020.

2. Odata ce ai un loc de studiu asigurat, te inregistrezi pentru bursa dorita pana la 10 Februarie 2021.

Procedura de aplicare pas-cu-pas va fi facuta publica in ianuarie 2021, iar selectia propriu-zisa se va desfasura in martie 2021.


PASI DE URMAT

Daca ati decis sa aplicati de sine statator (candidat independent), rugam sa contactati direct universitatea pentru mai multe informatii.

Candidatii care aplica centralizat (cu EXCEL), sunt rugati sa completeze formularul de mai jos si un consilier educational Va va contacta in scurt timp.

formular de inregistrare

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.