Latest news

toate știrile
17.09.2015

Новости образования/Știri Principale

British Council introduces Understanding IELTS: a free online preparation course

Новости образования/Știri Principale

 

British Council anunta inscrierea la un curs online gratuit de pregatire pentru IELTS! Acesta va incepe din 21 Septembrie curent si va dura 6 saptamani. Pentru curs se pot inregistra toti doritorii (bineinteles, cu exceptia vorbitorilor nativi de engleza) care au deja un nivel intermediar de cunoastere a limbii engleze. Cursul este proiectat special pentru a familiariza cu structura testului IELTS si tehnicile de sustinere a acestuia. La sfarsit de curs, studentii vor primi si un certificat care sa ateste nivelul lor de pregatire.

Daca preconizati sa sustineti testul IELTS in viitorul apropiat, atunci acest curs de pregatire cu British Council e tocmai ceea ce trebuie!

Inregistrarea o puteti face aici. Join now!

 

Esti interesat de cursuri lingvistice sau alte oferte de studii peste hotare?

Te rugam sa completezi acest formular de inregistrare si un consilier EXCEL te va contacta in maximum 48 de ore. De asemenea, ne poti oricand contacta sau vizita la biroul EXCEL.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.