Latest news

toate știrile
05.04.2013

Новости образования/Știri Principale

Inca o sansa de a aplica in Danemarca!

Новости образования/Știri Principale

VIA University College School of Technology and Business anunta studentilor moldoveni prelungirea termenului limita pentru a depune dosarele la programele internationale!
Data limita este 30 iulie!

VIA University College School of Technology and Business –rezultatul fuziunii dintre 5 colegii din Danemarca, care ofera studii preuniversitare. Datorita acestei fuziuni, VIA University College a devenit cel mai mare colegiu universitar din Danemarca, avand 18 000 de studenti, 2 000 dintre ei fiind studenti internationali din peste 50 de tari.

VIA University detine 8 campusuri localizate in orasele: Holstebro, Viborg, Randers, Silkeborg, iar cel principal in Aarhus. De asemenea studentilor le sunt oferite 45 de facultati predate in limba engleza in domeniile : Animation and Storytelling, Construction and Technology, Health, Business and Logistics, Design, Social Work and Social Education, Engineering, Teacher Education. Mai multe informatii despre universitate puteti afla aici.

Danemarca este tara cea mai sudica a Scandinaviei. Datorita podurilor si multiplelor legaturi maritime, tara a devenit nodul transporturilor dintre Europa Centrala si de Nord. Danezii, plini de incredere in fortele lor, sunt legati strans de Europa, dar raman eminamente scandinavi.

De ce studentii aleg Danemarca?
-   Cu o economie mixtă de piață și cu un stat asistențial mare, Danemarca are cel mai înalt nivel de egalitate a veniturilor, și al șaptelea cel mai mare venit mondial pe cap de locuitor.

-   Danemarca este un lider recunoscut in domeniul inovatiilor cu traditii academice bogate.

-    Universitatile daneze ofera oportunitati unice de studii la peste 500 de facultati cu predare in limba engleza.

-    Studiile universitare sunt gratuite pentru cetatenii UE (inclusiv Romania).

-   Danemarca este una dintre cele mai egalitare societati din lume, avand libertatea individuala, respect, toleranta, egalitatea, si un puternic sentiment de incredere reciproca in calitate de valori fudamentale.

-    Danemarca a luat permanent atitudine progresivă în ce privește conservarea mediului; în 1971, Danemarca a înființat un Minister al Mediului și a fost prima țară din lume care a adoptat o lege a mediului în 1973.

-   Istoric, Danemarca, la fel ca și vecinii săi scandinavi, a fost una dintre cele mai progresiste culturi din lume din punct de vedere social. Modestia, punctualitatea, dar mai presus de toate, egalitatea sunt aspecte importante ale stilului de viață danez.

Daca consideri ca Danemarca este tara visurilor tale, si te-ai indispus din cauza ca nu ai reusit sa depui actele la VIA University College School of Technology and, nu ezita sa o faci acum!

Pentru informatii detaliate, contactati coordonatorul programului la numarul (022) 224059 sau e-mail : office@excel.md

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.