Latest news

 • Locuri vacante de studiu in Danemarca din toamna 2018

  Locuri vacante de studiu in Danemarca din toamna 2018

  Afla pentru ce programe si la care universitati daneze inca mai poti aplica pentru semestrul cu incepere din aceasta toamna ... >>>>>

  18.10.2018
 • Locuri vacante de studiu in Danemarca din Februarie 2018

  Locuri vacante de studiu in Danemarca din Februarie 2018

  Afla pentru ce programe si la care universitati daneze inca mai poti aplica pentru semestrul cu incepere din Februarie 2018 ... >>>>>

  20.06.2018
 • Spring Admission 2016 for Denmark

  Spring Admission 2016 for Denmark

  Daca nu ati reusit, din careva motive, sa aplicati la studii in Danemarca pentru toamna 2015, don't worry, o puteti face acum, in sesiunea de admitere pentru primavara 2016! >>>>>

  1.03.2016
 • VIA University College- опыт и советы из первых уст!

  VIA University College- опыт и советы из первых уст!

  Олег Дворяшин, студент VIA University College (Дания) делится своим опытом обучения и проживания в этой северной стране и уверен, что некоторые советы будут полезны тем, кто решит учиться в Дании.

  17.02.2014
 • Inca o sansa de a aplica in Danemarca!

  Inca o sansa de a aplica in Danemarca!

  VIA University College School of Technology and Business anunta studentilor moldoveni prelungirea termenului limita pentru a depune dosarele la programele internationale!

  14.06.2013
toate știrile
24.03.2017

Новости образования/Știri Principale

clusty.dk – ghid pentru studenti internationali in Aarhus

Новости образования/Știri Principale

Cristal Caramalac este studenta moldoveanca din Danemarca, care, impreuna cu alti colegi de la Digital Concept Development din cadrul Business Academy Aarhus, a reusit sa aplice in practica ideea unui website-ghid ce ar contine informatii de la A la Z despre studiile si traiul in orasul danez Aarhus. Este vorba de www.clusty.dk, o pagina activa deja, menita sa ajute cu felurite sfaturi, indrumari si informatii utile pe studentii internationali, nou-veniti in Aarhus.

"Intotdeauna e complicat sa incepi o viata noua intr-un oras nou. Ce autobus sa iau? La cine sa ma adresez cand am intrebari? Unde sa locuiesc? Acestea si multe altele sunt intrebari tipice care ne ingrijoreaza pe toti in primul an de facultate."

"Fiind si eu in situatia acestor studenti cu ceva timp in urma, sunt de parere ca este un website foarte util si practic, unde cei interesati pot contacta direct persoane aflate in diferite orase ale Danemarcei.", ne spune Cristal, sustinand ca anume acest fapt a stat la baza proiectului sau universitar.

Curios (-oasa) sa afli despre cum e sa fii student international in Danemarca si ce te asteapta de fapt acolo? Atunci nu ezita sa vizitezi www.clusty.dk si vei gasi raspunsuri la intrebarile tale in experientele studentilor internationali fosti si actuali.


→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.