Latest news

toate știrile
24.03.2017

Новости образования/Știri Principale

clusty.dk – ghid pentru studenti internationali in Aarhus

Новости образования/Știri Principale

Cristal Caramalac este studenta moldoveanca din Danemarca, care, impreuna cu alti colegi de la Digital Concept Development din cadrul Business Academy Aarhus, a reusit sa aplice in practica ideea unui website-ghid ce ar contine informatii de la A la Z despre studiile si traiul in orasul danez Aarhus. Este vorba de www.clusty.dk, o pagina activa deja, menita sa ajute cu felurite sfaturi, indrumari si informatii utile pe studentii internationali, nou-veniti in Aarhus.

"Intotdeauna e complicat sa incepi o viata noua intr-un oras nou. Ce autobus sa iau? La cine sa ma adresez cand am intrebari? Unde sa locuiesc? Acestea si multe altele sunt intrebari tipice care ne ingrijoreaza pe toti in primul an de facultate."

"Fiind si eu in situatia acestor studenti cu ceva timp in urma, sunt de parere ca este un website foarte util si practic, unde cei interesati pot contacta direct persoane aflate in diferite orase ale Danemarcei.", ne spune Cristal, sustinand ca anume acest fapt a stat la baza proiectului sau universitar.

Curios (-oasa) sa afli despre cum e sa fii student international in Danemarca si ce te asteapta de fapt acolo? Atunci nu ezita sa vizitezi www.clusty.dk si vei gasi raspunsuri la intrebarile tale in experientele studentilor internationali fosti si actuali.


→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.