Latest news

toate știrile
05.05.2015

Новости образования/Știri Principale

Program de vara gratuit cu Bellerbys College

Новости образования/Știri Principale

 

Bellerbys College vine cu o oferta exceptionala pentru tinerii care vor sa studieze in Marea Britanie: elevii care vor urma unul din cursurile scolii de vara la Bellerbys College (Brighton, London) isi vor putea recupera toti banii daca vor aplica in acelasi an sau in 2016 pentru un program de studii acadamic (A Level - studii liceale/ Foundation Programme - curs pre-universitar 0) la Bellerbys College! Programul de vacante la Bellerbys Colllege va ofera ocazia sa cunoasteti din prima sursa specificul culturii si invatamantului britanic fara sa cheltuiti ceva si sa ramaneti in UK pentru a va continua studiile in unul din campusurile Bellerbys.

Video Belerbys Summer School.

Aplica acum pentru programul scolii de vara Bellerbys si afla cum e sa fii student in Marea Britanie.

 

Esti interesat de acest program sau alte oferte de studii ?
Pentru inceput discuta cu un consilier EXCEL despre planurile tale de studii in strainatate si afla cum te putem ajuta sa-ti realizezi ambitiile academice. Ne puteti contacta pe Skype, e-mail sau telefon gasite pe pagina noastra de internet www.excel.md sau trece pe la biroul nostru pentru o discutie personala.

Doresti sa stii mai multe ? 

Alatura-te comunitatii noastre virtuale pe      pentru a fi la curent cu ultimile stiri, burse alte si oferte de studii in strainatate.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.