06.04.2015

Новости образования/Știri Principale

O noua scoala de engleza in Turcia

Новости образования/Știri Principale

Vara asta poti combina fara prea mult efort utilul cu placut: insorita plaja turceasca si lectii de limba engleza cu cei mai buni profesori de la Churchill House - scoala de limba engleza renumita in UK. E pentru prima data cand poti sa te bucuri de o scoala de vara engleza autentica intr-un decor exotic. Incepand cu 5 Iulie curent si pana pe 16 August ai ocazia sa petreci cel putin 2 saptamani in campusul principal al Izmir Turkish College, Turcia. Churchill House a pregatit o programa speciala, extrem de interesanta, pentru copiii de 10-17 ani, care le va oferi posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile de comunicare in limba engleza, de a nu-si neglija hobby-urile (sport, muzica, dans etc.) si de a cunoaste din prima sursa cultura si peisajul specific mediteranean.

 

Nu ratati ocazia de a obtine cunostinte temeinice de limba engleza si un bronz frumos in primul centru de vara deschis de catre Churchill House in Izmir, Turcia.

 

Vezi cum arata centrul de vara aici si ca sa afli mai multe despre oferta si conditiile de participare da click aici.

 Doresti sa stii mai multe ? 

Alatura-te comunitatii noastre virtuale pe      pentru a fi la curent cu ultimile stiri, burse alte si oferte de studii in strainatate.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.