17.10.2017

Новости образования/Știri Principale

Welcome to St. Gilgen International School!

Новости образования/Știri Principale

 

"Fiecare copil are un talent si noi il vom descoperi!" spun cei de la St. Gilgen International School, amplasata in localitatea cu acelasi nume, nu departe de Salzburg – oras cunoscut in toata lumea pentru reputatia sa muzicala.

De-aici provine marele compozitor Wolfgang Amadeus Mozart si tot aici, peste mai bine de un secol si jumatate (in 1965), s-a turnat renumita drama muzicala "The Sound of Music", care la timpul sau a batut toate recordurile mondiale la numarul de incasari. Orasul face parte astazi din patrimoniul mondial UNESCO si o merita pe drept: peisajul pitoresc urban si cel din imprejurimi iti taie rasuflarea.

Toate acestea fac Salzburg-ul o destinatie atractiva nu doar pentru turisti, dar si pentru studenti din toata lumea. Cine nu si-ar dori sa studieze in asemenea loc? Asta cred si cei de la St. Gilgen International School, care, incepand cu 2008, ofera educatie scolara la cele mai inalte standarde academice atat elevilor locali, cat si celor straini.

Mai multe despre ce-ti poate oferi St. Gilgen International School atat in plan academic, cate si personal, gasesti vizitand profilul scolii, dupa care te invitam sa afli mai multe despre avantajele studiului in Austria.

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.