Latest news

  • Burse pentru studii liceale in Marea Britanie

    Burse pentru studii liceale in Marea Britanie

    Pana la 75% reducere din taxa de studii pentru candidatii eligibili, educatie scolara britanica de cea mai inalta calitate si sanse foarte bune de continuare a studiilor la cele mai competitive universitati ofera elevilor sai una dintre cele mai bune scoli rezidentiale din UK. Afla mai multe >>>>

    15.05.2023
  • Liceu Public in Regatul Unit (UK) | FAQ

    Liceu Public in Regatul Unit (UK) | FAQ

    Admiterea in anul scolar 2020-2021 continua, iar pentru candidatii interesati lansam o pagina cu raspunsuri la cele mai frecvent adresate intrebari la acest subiect >>>>>

    15.05.2023
  • Burse pentru studii liceale in UK din ianuarie 2019

    Burse pentru studii liceale in UK din ianuarie 2019

    Incepe noul an la unul dintre cele mai bune licee private din Regatul Unit cu o bursa de studiu de pana la 75% reducere din taxele scolare... >>>>>

    15.05.2023
  • Liceul Britanic Brockenhurst iti da intalnire la Chisinau!

    Liceul Britanic Brockenhurst iti da intalnire la Chisinau!

    In perioada 15-16 Noiembrie, invitam atat elevii de 15+ ani si parintii acestora, cat si profesorii si specialistii in domeniul academic la o intalnire Brockenhurst College - unul dintre cele mai de succes licee britanice, cu peste 100 ani de excelenta academica... >>>>>

    10.05.2019
  • Studii liceale in UK: eveniment pentru liceeni si parinti

    Studii liceale in UK: eveniment pentru liceeni si parinti

    Afla din prima sursa cum e sa fii elev intr-un liceu public din Marea Britanie la intalnirile cu reprezentantii prestigiosului Brockenhurst College, UK, care vor avea loc in perioada 31 Iunie - 1 Iulie 2016, la sediul EXCEL... >>>>>

    31.10.2017
toate știrile
03.06.2016

Новости образования/Știri Principale

CATS SCHOLARSHIPS 2016: registration OPEN!

Новости образования/Știri Principale



CATS Colleges, UK, lanseaza un nou program bursier, dedicat celor interesati sa-si continue studiile liceale in Marea Britanie! Tinerii vor concura in cadrul catorva probe de concurs pentru un numar de burse de pana la 50% reducere din taxa pentru programele de studii liceale (GCSE, A Levels si IB), oferite in cadrul unuia dintre colegiile CATS: Canterbery,Cambridge si London.

GCSE (General Certificate of Secondary Education) – program cu durata de 2 ani, conceput pentru elevi de 14+ ani, care doresc sa aplice pentru A Levels sau IB, dar nu au varsta sau nivelul necesar de cunoastere a limbii engleze pentru a fi admisi.

A Levels – program de studii medii in Marea Britanie, cel mai popular in randurile elevilor internationali, care consta in studierea intensiva, pe parcursul a 2 ani, a 3-4 discipline scolare, la alegerea elevilor. A Levels este echivalentul Bacalaureatului din RM si, odata promovat, ofera acces direct in toate universitatile din Marea Britanie si alte peste 185 de tari ale lumii.

International Baccalaureate (IB) – program academic de studii pre-universitare, cu durata de 2 ani, conceput pentru elevii interesati de un spectru mai larg (mai mult de 3 sau 4) discipline academice, care, odata promovat, la fel ca si A Levels, ofera acces direct in toate universitatile din UK si alte peste 185 de tari ale lumii.

 

Programul bursier se adreseaza elevilor din Republica Moldova, cu cel putin 8 clase absolvite si 14 ani impliniti. Sprijinul financiar va fi oferit candidatilor care vor putea demonstra (in cadrul etapelor concursului) ca au un potential academic avansat si dorinta ferma de a studia in UK.

(!) Atentionam ca invingatorii concursului urmeaza sa-si ia angajamentul de a finanta restul costurilor de studiu si cheltuielilor de trai in Marea Britanie.

Inregistrarea si preselectia participantilor se va desfasura online, pana la data de 16 Iunie 2016, ora 00:00. Formularul de inscriere si conditiile de participare pot fi gasite pe pagina concursului.

 

Pentru detalii suplimentare si alte intrebari ne puteti oricand contacta la adresa de e-mail info@excel.md sau la nr. de telefon (022) 22-40-59.

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.