Latest news

  • Burse pentru studii liceale in Marea Britanie

    Burse pentru studii liceale in Marea Britanie

    Pana la 75% reducere din taxa de studii pentru candidatii eligibili, educatie scolara britanica de cea mai inalta calitate si sanse foarte bune de continuare a studiilor la cele mai competitive universitati ofera elevilor sai una dintre cele mai bune scoli rezidentiale din UK. Afla mai multe >>>>

    15.05.2023
  • Liceu Public in Regatul Unit (UK) | FAQ

    Liceu Public in Regatul Unit (UK) | FAQ

    Admiterea in anul scolar 2020-2021 continua, iar pentru candidatii interesati lansam o pagina cu raspunsuri la cele mai frecvent adresate intrebari la acest subiect >>>>>

    15.05.2023
  • Burse pentru studii liceale in UK din ianuarie 2019

    Burse pentru studii liceale in UK din ianuarie 2019

    Incepe noul an la unul dintre cele mai bune licee private din Regatul Unit cu o bursa de studiu de pana la 75% reducere din taxele scolare... >>>>>

    15.05.2023
  • Liceul Britanic Brockenhurst iti da intalnire la Chisinau!

    Liceul Britanic Brockenhurst iti da intalnire la Chisinau!

    In perioada 15-16 Noiembrie, invitam atat elevii de 15+ ani si parintii acestora, cat si profesorii si specialistii in domeniul academic la o intalnire Brockenhurst College - unul dintre cele mai de succes licee britanice, cu peste 100 ani de excelenta academica... >>>>>

    10.05.2019
  • Studii liceale in UK: eveniment pentru liceeni si parinti

    Studii liceale in UK: eveniment pentru liceeni si parinti

    Afla din prima sursa cum e sa fii elev intr-un liceu public din Marea Britanie la intalnirile cu reprezentantii prestigiosului Brockenhurst College, UK, care vor avea loc in perioada 31 Iunie - 1 Iulie 2016, la sediul EXCEL... >>>>>

    31.10.2017
toate știrile
25.01.2012

Новости образования/Știri Principale

Queen Ethelburga`s - 100 de ani de excelenta academica si traditii!

Новости образования/Știri Principale

Harry Potter a ajutat scolile cu internat moderne din Marea Brinatnie sa se bucure de o mare popularitate. Conform Aliantei pentru Educatia in Internate, cartile de succes cu povestirile baiatului care locuieste intr-o scoala pentru vrajitori au ajutat scolile cu internat sa-si reinventeze imaginea.

Fondata acum 100 de ani, Queen Ethelburga`s a devenit una dintre cele mai renumite si mai bune scoli din Marea Britanie, cu o reputatie nationala si internationala de invidiat pentru grija, prietenia si excelenta pe care le cultiva.

E lipsit de sens sa mergeti la o scoala din Anglia unde invata doar elevi straini pentru ca nu ve-ti putea interactiona cu un numar suficient de mare de elevi englezi si nu ve-ti profita din plin de experienta de a studia intr-o scoala englezeasca.

Nu e bine nici sa va inscrieti la o scoala cu foarte putin elevi straini pentru ca va veti simti izolat si veti avea impresia ca iesiti prea mult in evidenta. De asemenea, personalul si sistemul scolii nu pot avea experienta necesara pentru a satisface diversele nevoi ale elevilor straini.

Situat intre oraselul Harrogate si orasul York, la o ora si un sfert de Manchester si aproape 2 ore de Londra, Queen Ethelburga’s se distinge prin calitatea dotarilor si prin mixul echilibrat de elevi straini si locali. Queen Ethelburga’s si-a castigat reputatia internationala de a fi cea dintai alegere a multor parinti care-s doresc ce este mai bun pentru copiii lor.

Printre parintii elevilor din lumea intreaga care invata la Queen Ethelburga’s se numara oameni de afaceri, diplomati, membri ai familiilor regale, politicieni, avocati, doctori, lideri nationali, personal guvernamental si militari. Pe masura ce elevii interactioneaza, se leaga prietenii de o veata si se stabilesc contacte care se vor dovedi extrem de puternice si folositoare mai tarziu in viata.

De indata ce ajungi la Queen Ethelburga’s simti ca, in comparatie cu alte scoli, aceasta este un loc deosebit, prietenos si diferit intr-un mod placut. Scoala are un campus exceptional, cu dotari de o varietate si calitate greu de egalat.

Rezultatele la examene recomanda Queen Ethelburga’s ca pe o scoala cu o superba traditie in a fi desemnata de BBC si Sunday Times http://www.bbc.co.uk/news/education-12168129 drept una dintre scolile cu cea mai buna promovabilitate la examenele GCSE si A-Levels.

Queen Ethelburga’s ofera o gama larga de materii si disciplini scolare care variaza de la Arte, Business, Finante si Biologie la Psihologie, Istorie, Limbi Moderne si Matematici avansate.

Fiecare elev are un tutore ( indrumator) personal cu care se intalneste regulat pentru a discuta intrebarile de orid academic sau personal. Neplacerile sunt rezolvate inainte sa se transforme in probleme; progresul elevului este supravegheat permanent si evaluat in functie de atingerea obiectivelor.

Siguranta, confortul si practicabilitatea sunt foarte importante. Queen Ethelburga’s dispune de cel mai modern si mai dotat campus din Marea Britanie si restul Europei. Fiecare odaie este echipata cu un grup sanitar separat (veceu si baie), linie telefonica directa, televizor cu plasma conectat la televiziune prin satelit, DVD player, frigider si aparate cu aer conditionat. Intreg perimetrul locuit este iluminat permanent si conectat la un sistem de supraveghere prin circuit inchis CCTV.

Ia-ta cateva motive principale pentru a alege Queen Ethelburga’s:

- Reputatie remarcabila pentru succesele academice ale elevilor. Peste 97% dintre absolventii colegiului alegand sa-si continue studiile la TOP universitati din intreaga lume.
- O scoala cunoscuta si respectata in intreaga lume
- Cel mai modern si datat campus si sali de studii din Marea Britanie
- Investitii de peste 45 milioane de lire sterline
- O suprafata de peste 100 acri
- Cel mai performant centru de arte
- Centru medical complet echipat si sora medicala in garda
- Patru terenuri de sport mari, iluminate nocturn, douazeci de fileuri de antrenament, basin pentru inot, sauna, centru de fitness etc
- Instalatii de supraveghere si monitorizare permanenta
- Centru de stiinte dotat cu cel mai performant echipament
- Conexiune dedicata la internet prin satelit
- Cei mai buni profesori si tutori
- Centru de echitatie in valoare de 3 milioane de lire sterline


Pe cat de adevarat este faptul ca elevilor la Queen Ethelburga’s nu le lipseste nimic, pe atat de adevarat este si faptul ca Queen Ethelburga’s are ceva in plus care creaza un ethos cu totul special.

Inscrierea copiilor la Queen Ethelburga’s incepe de la 8, 11, 13 sau 16 ani.

Pentru mai multe detalii privind inscrierea pentru anul urmator de studii ne puteti contacta la nr de tel 224059 sau pe adresa de e-mail office@excel.md

Pentru informatii detaliate in rusa consultati pagina http://www.excel.md/schools-in-britain/Queen-Ethinburgas-College/

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.