22.10.2021

Новости образования/Știri Principale

Studiaza (in engleza!) ARTELE CULINARE in Japonia!

Новости образования/Știri Principale

 

Pentru cei care vor sa studieze bucataria japoneza autentica, Japan Culinary Institute (JCI) ofera o varietate de cursuri in arte culinare atat pentru incepatori, cat si profesionisti cu experienta in domeniu. Fie ca e vorba de implinire personala sau dorinta de a incerca ceva nou, fie ca e vorba de un proiect ambitios de a deschide un restaurant in stil japonez, participantii la cursurile JCI pot fi siguri ca vor beneficia de instruire pe calitate, suficienta pentru a-si atinge scopul, indiferent de natura acestuia.

Exeperienta va fi una cu atat mai speciala ca are loc toamna, cand se strange roada, si pot fi gasite ingridiente din abundenta, mai ales orezul proaspat recoltat si deosebit de delicios, cu marca "new rice".

Cursurile sunt cu predare in engleza si, in dependenta de specializare, pot dura de la 1 saptamana pana la 6 luni. De asemenea, sunt disponibile, la cerere, cursuri si seminare de 1-2 zile. Doritorii pot opta pentru:

– Japanese Chef Training
– Home Cooking
– Sushi Training
– Yakitori Course
– Ramen (Noodle) Course
– Gyoza (Dumpling) Course
– Fast Food Course
– Japanese Confections Course
– Sake Course
– Green Tea Course
– Dashi (Stock) Course
– Culture Courses

O lista completa + descrierea detaliata a fiecarui curs – vezi aici.

JCI este o scoala de arte culinare japoneze inaugurata recent, in baza unei experientei similare de 35 de ani in Italia (vezi: Florence Culinary Art School / Accademia Riaci). Scoala isi are sediul in Atami, Shizuoka, si se bucura de succes international. Afla mai multe pe www.japanculinaryinstitute.com

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.