Latest news

  • Study Master @ Montanuniversität Leoben

    Study Master @ Montanuniversität Leoben

    Cu locatie strategica in orasul montan din centrul Austriei, profil unic de specializare si conditii de studiu si cercetare greu de egalat in domeniu, Montanuniversität Leoben ofera (100% in engleza!) cele mai relevante si actuale programe de master in geostiinta, minerit, inginerie petroliera, sustenabilitate s.a. Afla mai multe >>>>>

    28.03.2024
  • Interactive Media & Medical Engineering Master Studies | WEBINAR

    Interactive Media & Medical Engineering Master Studies | WEBINAR

    Participa pe 12 Mai curent, ora 12:30, la o sesiunie informativa live cu profesori si studenti ai universitatii FH Upper Austria, si afla totul despre oportunitati unice de cariera dupa finalizrea studiilor de master cu specializare in Interactive Media & Medical Engineering. Inscrie-te acum! >>>>>

    15.05.2023
  • St. Pölten University – Best place to study | Study in Austria

    St. Pölten University – Best place to study | Study in Austria

    Programe originale (si 100% in engleza!) de studiu intr-un "Campus al Viitorului" este alegerea perfecta pentru mintile creative si inovative. Afla ce iti poate oferi Universitatea St. Pölten – un jucator-cheie in sfera invatamantului superior din Austria >>>>>

    15.06.2022
  • New ONLINE MASTER programme | Study in Austria

    New ONLINE MASTER programme | Study in Austria

    Incepand cu toamna 2020, veti putea studia Energy Informatics 100% online, in cadrul universitatii de stiinte aplicative Upper Austria. Este un program de master cu predare in ENG, acreditare internationala si perspective excelente de angajare. Termen-limita de aplicare: 15.09.2020. Afla mai multe >>>>>

    14.06.2021
  • Medical Technologies | NEW Master programme in Austria

    Medical Technologies | NEW Master programme in Austria

    Din toamna 2020, MCI Entrepreneurial School®, Austria, va oferi un nou program de master 100% în limba engleză în Medical Technologies, adresat celor care și-au luat deja licența în Mechatronics, Medical Engineering, Industrial Engineering sau alte domenii conexe. Următorul termen-limită de aplicare: 31 Iulie 2020. Află mai multe >>>>>

    4.05.2021
toate știrile
28.12.2023

Новости образования/Știri Principale

Study MEDICAL TECHNOLOGIES in Austria!

Новости образования/Știri Principale

Datorita imbatranirii populatiei, tehnologiile medicale reprezinta o piata in crestere rapida, mai ales in tarile dezvoltate. Iar deoarece profesionistii medicali nu mai sunt capabili sa tina pasul cu dezvoltarea rapida a tehnologiei diagnostice si terapeutice, o cerere in continua crestere de experti cu o educatie, formare si pregatire relevanta apare alaturi de progresul tehnologic.

In acelasi timp, instrumentele dezvoltate pentru uz industrial sunt adesea inadecvate pentru scopuri medicale. Acest lucru se datoreaza complexitatii corpului uman, dar si factorilor socio-economici specifici pentru acest sector. Prin urmare, un program bine echilibrat in tehnologii medicale trebuie sa ofere mult mai mult decat o simpla colectie de cursuri care acopera aspecte importante de inginerie, cum ar fi cea mai recenta tehnologie a senzorilor si hardware-ul clinic.

Drept raspuns la aceasta provocare, universitatea MCI Innsbruck a dezvoltat un program de master extrem de inovator in Tehnologii Medicale – oferit 100% in engleza si care poate fi compatibil atat cu orarul de munca al celor angajati, cat si cu viata de familie.

Mai mult decat atat, acesta nu necesita studii specializate in medicina, ci este mai degraba o continuare logica pentru cei care au finalizat deja un program de licenta in domenii precum Mechatronics, Medical Engineering, Industrial Engineering, Radiology Technology, Clinical Engineering, Environmental, Process & Energy Engineering si IT.

Pe final de program, studentii vor fi bine pregatiti pentru o cariera internationala in sectorul ingineriei medicale, reabilitare, sanatate si inginerie sportiva, precum si imagistica medicala. Cu orientarea sa tehnologica, abordarea practica a predarii si continutul antreprenorial suplimentar, acest program se adreseaza viitorilor profesionisti din:

✅ Research & development

✅ Product development & design

✅ Quality assurance

✅ Product maintenance & service

✅ Product & project management

✅ Technology management

✅ Sales & application consulting

✅ Start-ups & innovation


Conditii de admitere


– Nivel B2 de engleza

– Diploma de Licenta in inginerie (orice specializare)*

*Studii medicale nu sunt obligatorii!


Taxa de inscriere: 363,36 EUR/semestrial

Taxa de studiu: zero (pentru candatii cu cetatenia UE)

Durata studiilor: 2 ani (= 4 semestre)

Termen-limita de aplicare: 01 Februarie 2024


APPLY NOW ➜



→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.