Latest news

 • Sesiuni INFO cu Gloucestershire University la Chișinău

  Sesiuni INFO cu Gloucestershire University la Chișinău

  In ajunul unui posibil Brexit, va invitam la o sesiune de informare si admitere organizata de University of Gloucestershire (UK) la sediul EXCEL, pe 18 Martie curent, ora 17:30. Afla mai multe >>>>>

  18.04.2019
 • Sesiuni INFO cu Brockenhurst College la Chișinău

  Sesiuni INFO cu Brockenhurst College la Chișinău

  Îți dorești să fii elev în unul dintre cele mai bune licee publice din Regatul Unit? Membrii secției de admitere a școlii vor susține sesiuni de informare cu părinți și elevi la Chișinău în zilele de 18, 19 și 20 Februarie. Detalii + formular de înregistrare >>>>>

  26.03.2019
 • UK Education Day in Moldova

  UK Education Day in Moldova

  Participa la eveniment si afla din prima sursa tot ce trebuie sa stii despre studii universitare in UK! Pe langa informatii utile, vei mai putea participa la lectii publice sau face un test de orientare profesionala. Cariera ta incepe aici! >>>>>

  25.01.2019
 • CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  CREATIVE THINKING: seminar interactiv

  Cum sa generezi rapid si eficient idei creative? Iti spune John Ingledew, lector universitar din UK si autor de carte, in cadrul unui seminar interactiv pe 3 Martie curent, la centrul Tekwill (Chisinau, str. Studentilor 9/11). >>>>>

  9.10.2018
 • Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Admitere la facultate in UK fara Diploma de Bacalaureat

  Incepand cu 2016, elevii care au finalizat 11 clase de liceu, pot fi inmatriculati la unul din programele de licenta cu an compensatoriu integrat, oferite de 3 universitati britanice de top. Afla detalii... >>>>>

  5.11.2017
toate știrile
10.05.2019

Новости образования/Știri Principale

Burse pentru studii liceale in UK din Septembrie 2019

Новости образования/Știri Principale

Programul liceului in Regatul Unit este conceput in jurul modului unic in care elevii invata, iar obiectivul principal nu este doar promovarea "BAC-ului", ci mai degraba valorificarea potentialului academic si personal al fiecarui elev + pregatirea pentru anii de facultate si viata de adult.

Nefiind constransi de planuri obligatorii de studiu, elevii pot opta pentru oricare combinatie din 3-4 materii la libera alegere (Accounting, Business, Mathematics, Biology, Chemistry, Physics, Fine Art, Graphic Design, Photography and Psychology s.a.) pe care le vor studia pe parcursul urmatorilor 2 ani la Padworth College.

Course start: Septembrie 2019

Durata programului: 2 ani (6 trimestre)

Finalizarea studiului: Iulie 2021

Taxe de studiu si cazare: 9.950 GBP/trimestru

Bursa de studiu: 75% din taxa totale (6 trimestre)

Termen-limita de aplicare: 01 Iunie 2019


Cine poate participa la concurs?


La concurs se pot inscrie elevi cu varsta minima de 15,5 ani, care au finalizat deja studiul gimnazial (9 clase), au o medie academica peste 8,5 si un nivel avansat de cunoastere a limbii engleze.


Cum vor fi selectati candidatii?


La etapa initiala, candidatii vor prezenta (conform modelelor) scrisori de recomandare, foaia matricola pentru ultimii 2 ani de studiu, precum si o scrisoare de motivatie.

Etapa finala prevede teste scrise (la biroul EXCEL) la 2 materii: engleza si matematica, urmate de un Skype interviu cu un consilier din cadrul Padworth College.


Pasi de urmat


Fa cunostinta cu profilul institutiei si marimea taxelor anuale.

Alege minim 3 (maxim 4) materii pe care ai dori sa le studiezi:

Graphic Communication Mathematics
Biology Physics
Chemistry History
Geography Sociology
Government and Politics Psychology
Business Studies Economics
Music Accounting
Fine Arts Textiles
English Language and Literature Information and Communication Technology (ICT)
Photography

Completeaza acest formular de aplicare cat mai curand, insa nu mai tarziu de 01.06.2019:


→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.