Latest news

  • VIA OPEN HOUSE | Online

    VIA OPEN HOUSE | Online

    Cea mai mare universitate din Danemarca te invită la OPEN HOUSE! Când, unde, cum te înregistrezi pentru participare + alte detalii afli aici >>>>>

    24.12.2020
  • Application DEADLINE EXTENDED for Denmark

    Application DEADLINE EXTENDED for Denmark

    În legătură cu COVID-19, Ministerul Educației al Danemarcei a anunțat prelungirea sesiunii de admitere pentru toamna 2020 cu o săptămână. Noul termen-limită de aplicare: 22.03.2020. >>>>>

    29.04.2020
  • Locuri vacante de studiu in Danemarca din Februarie 2020

    Locuri vacante de studiu in Danemarca din Februarie 2020

    Afla pentru ce programe si la care universitati daneze inca mai poti aplica pentru semestrul cu incepere din Februarie 2020 ... >>>>>

    3.03.2020
  • Engineer you future: student2student event

    Engineer you future: student2student event

    Cristian Botezatu, student in anul 2 la cea mai prestigioasa universitate tehnica din Danemarca, vine pe 24 Ianuarie curent sa ne prezinte facultatea la care studiaza: General Engineering – unica de felul sau nu doar in Danemarca, dar si mult peste hotarele acesteia. >>>>>

    10.03.2018
  • Study in Denmark: student2student event

    Study in Denmark: student2student event

    EXCEL va invita la o noua sesiune student2student, tinuta de studentele universitatii Business Academy Aarhus din Danemarca. Evenimentul e preconizat pentru 28 Decembrie curent, ora 17:00. Detalii in cele ce urmeaza >>>>>

    22.02.2018
toate știrile
25.01.2018

Новости образования/Știri Principale

Vino la VIA DAYS in Moldova!

Новости образования/Știri Principale

Pe 6, 7 si 8 Februarie curent, aducem cea mai mare universitate de stiinte aplicative din Danemarca in Moldova!


DE CE DANEMARCA?

Avand unul dintre cele mai performante sisteme de invatamant din lume cu studii universitare gratuite, o economie puternica si un grad de coruptie zero, este lesne de inteles de ce Danemarca a devenit una din principalele destinatii de studiu in randul studentilor internationali.


DE CE VIA University?

Este cea mai mare universitate de studii aplicative din Danemarca cu programe de licenta in limba engleza oferite in cele mai solicitate domenii precum: afaceri, inginerie, sanatate, vanzari, design, calculatoare s.a.


ZILELE VIA in Moldova

Pe parcursul a 3 zile, 6-8 Februarie curent, profesori, precum si actuali studenti ai Universitatii VIA (Danemarca), vor efectua o serie de vizite de studiu in institutii de invatamant din tara si la centrele partenere ARTICO si DREAMUPS, unde vor sustine sesiuni de informare si admitere + ateliere de lucru IT (LEGO Workshops).


Pentru cine?

Evenimentul este adresat elevilor claselor liceale, precum si studentilor din cadrul colegiilor si universitatilor, doritori sa cunoasca din prima sursa mai multe despre orientare in cariera si oferte de studii superioare in Danemarca, conditii de admitere, surse de finantare si alte aspecte ale vietii studentesti. Ateliere noastre de lucru IT (LEGO Workshops) sunt concepute sa ofere experienta unei lectii de proba din cadrul facultatii de IT a universitatii VIA tuturor celor pasionati de IT si robotica.


Cum pot participa?

Fie ca esti interesat de sesiunile noastre de informare si/sau atelierele de lucru LEGO Workshops, care se vor desfasura in zilele de 6, 7 si 8 Februarie, te poti alatura activitatilor atat in cadrul institutiei tale de invatamant, cat si in incinta centrelor partenere ARTICO si DREAMUPS, completand acest formular:


→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.