Latest news

  • VIA OPEN HOUSE | Online

    VIA OPEN HOUSE | Online

    Cea mai mare universitate din Danemarca te invită la OPEN HOUSE! Când, unde, cum te înregistrezi pentru participare + alte detalii afli aici >>>>>

    24.12.2020
  • Application DEADLINE EXTENDED for Denmark

    Application DEADLINE EXTENDED for Denmark

    În legătură cu COVID-19, Ministerul Educației al Danemarcei a anunțat prelungirea sesiunii de admitere pentru toamna 2020 cu o săptămână. Noul termen-limită de aplicare: 22.03.2020. >>>>>

    29.04.2020
  • Locuri vacante de studiu in Danemarca din Februarie 2020

    Locuri vacante de studiu in Danemarca din Februarie 2020

    Afla pentru ce programe si la care universitati daneze inca mai poti aplica pentru semestrul cu incepere din Februarie 2020 ... >>>>>

    3.03.2020
  • Vino la VIA DAYS in Moldova!

    Vino la VIA DAYS in Moldova!

    Pe 6, 7 si 8 Februarie curent, aducem cea mai mare universitate de stiinte aplicative din Danemarca in Moldova! Afla ce evenimente ti-am pregatit si cum poti participa la ele >>>>>

    21.06.2018
  • Engineer you future: student2student event

    Engineer you future: student2student event

    Cristian Botezatu, student in anul 2 la cea mai prestigioasa universitate tehnica din Danemarca, vine pe 24 Ianuarie curent sa ne prezinte facultatea la care studiaza: General Engineering – unica de felul sau nu doar in Danemarca, dar si mult peste hotarele acesteia. >>>>>

    10.03.2018
toate știrile
22.07.2016

Новости образования/Știri Principale

Studii in Danemarca: student2student event!

Новости образования/Știri Principale

An de an, mii de tineri din intreaga lume vin in Danemarca – un adevarat “pamant al fagaduintelor” pentru studenti – pentru a-si satisface ambitiile academice si cele profesionale, bucurandu-se totodata si de infrastructura excelenta a acestui stat nordic.

Un loc aparte in sistemul universitar danez il ocupa, bineinteles, VIA University College – cea mai mare universitate din tara la momentul actual, creata in urma fuziunii a 5 universitati diferite ca domeniu, fapt care asigura studentii cu o gama foarte larga de programe academice.

Pornind de la faptul ca, in fiecare an, tot mai multi opteaza pentru studii la VIA, EXCEL a hotarat sa organizeze pentru elevii claselor liceale si proaspetii absolventi o sesiune informativa dedicata in exclusivitate acestei universitati. In calitate de speakeri vom avea tineri care-si fac, la moment, studiile la VIA si care stiu, din propria experienta, la ce poate sa se astepte un student international ajuns acolo.


Sesiunea se va desfasura in 2 etape:

1. Prezentarea generala a VIA University College de catre studenti

2. Ateliere de lucru pe domenii de specializare conform facultatilor*:

›› Architectural Technology & Construction Management

›› ICT Engineering

›› Mechanical Engineering

›› Marketing Management

›› Logistics

*Vor fi create cateva grupuri in cadrul carora se va discuta in particular despre fiecare dintre programele enumerate mai sus.


Sesiunea va avea loc miercuri, 27 IULIE 2016, ora 17:00, la oficiul EXCEL (Chisinau, str. Pushkin 45) si nu presupune nici o taxa de participare. Inregistrarea se va face online, completand acest formular de inregistrare.


(!) Va atentionam ca numarul locurilor pentru participanti este limitat la maximum 35 si acces in sala vor avea doar cei care au completat in prealabil formularul de inregistrare. (!)


Mai multe detalii despre sistemul de invatamant danez si avantajele lui o sa gasiti aici. Pentru orice alte intrebari sau precizari nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 022224059 sau la adresa de e-mail info@excel.md.


→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.