Latest news

 • Vino la VIA DAYS in Moldova!

  Vino la VIA DAYS in Moldova!

  Pe 6, 7 si 8 Februarie curent, aducem cea mai mare universitate de stiinte aplicative din Danemarca in Moldova! Afla ce evenimente ti-am pregatit si cum poti participa la ele >>>>>

  21.06.2018
 • Engineer you future: student2student event

  Engineer you future: student2student event

  Cristian Botezatu, student in anul 2 la cea mai prestigioasa universitate tehnica din Danemarca, vine pe 24 Ianuarie curent sa ne prezinte facultatea la care studiaza: General Engineering – unica de felul sau nu doar in Danemarca, dar si mult peste hotarele acesteia. >>>>>

  10.03.2018
 • Study in Denmark: student2student event

  Study in Denmark: student2student event

  EXCEL va invita la o noua sesiune student2student, tinuta de studentele universitatii Business Academy Aarhus din Danemarca. Evenimentul e preconizat pentru 28 Decembrie curent, ora 17:00. Detalii in cele ce urmeaza >>>>>

  22.02.2018
 • Incepe studiul la o facultate in Danemarca din Februarie 2017!

  Incepe studiul la o facultate in Danemarca din Februarie 2017!

  Daca nu ai reusit sa te inscrii inca la o facultate in Danemarca in toamna acestui an, o poti face pentru ciclul de admitere suplimentar din primavara. Vezi care sunt universitatile si facultatile la care poti aplica >>>>>

  23.12.2016
 • Start CLEARING in universitatile din DANEMARCA!

  Start CLEARING in universitatile din DANEMARCA!

  Sesiunea de suplinire a locurilor ramase vacante in universitatile daneze este oficial deschisa! Vezi lista de universitati si programe de studiu la care mai poti aplica anul acesta... >>>>>

  31.07.2017
toate știrile
22.07.2016

Новости образования/Știri Principale

Studii in Danemarca: student2student event!

Новости образования/Știri Principale

An de an, mii de tineri din intreaga lume vin in Danemarca – un adevarat “pamant al fagaduintelor” pentru studenti – pentru a-si satisface ambitiile academice si cele profesionale, bucurandu-se totodata si de infrastructura excelenta a acestui stat nordic.

Un loc aparte in sistemul universitar danez il ocupa, bineinteles, VIA University College – cea mai mare universitate din tara la momentul actual, creata in urma fuziunii a 5 universitati diferite ca domeniu, fapt care asigura studentii cu o gama foarte larga de programe academice.

Pornind de la faptul ca, in fiecare an, tot mai multi opteaza pentru studii la VIA, EXCEL a hotarat sa organizeze pentru elevii claselor liceale si proaspetii absolventi o sesiune informativa dedicata in exclusivitate acestei universitati. In calitate de speakeri vom avea tineri care-si fac, la moment, studiile la VIA si care stiu, din propria experienta, la ce poate sa se astepte un student international ajuns acolo.


Sesiunea se va desfasura in 2 etape:

1. Prezentarea generala a VIA University College de catre studenti

2. Ateliere de lucru pe domenii de specializare conform facultatilor*:

›› Architectural Technology & Construction Management

›› ICT Engineering

›› Mechanical Engineering

›› Marketing Management

›› Logistics

*Vor fi create cateva grupuri in cadrul carora se va discuta in particular despre fiecare dintre programele enumerate mai sus.


Sesiunea va avea loc miercuri, 27 IULIE 2016, ora 17:00, la oficiul EXCEL (Chisinau, str. Pushkin 45) si nu presupune nici o taxa de participare. Inregistrarea se va face online, completand acest formular de inregistrare.


(!) Va atentionam ca numarul locurilor pentru participanti este limitat la maximum 35 si acces in sala vor avea doar cei care au completat in prealabil formularul de inregistrare. (!)


Mai multe detalii despre sistemul de invatamant danez si avantajele lui o sa gasiti aici. Pentru orice alte intrebari sau precizari nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 022224059 sau la adresa de e-mail info@excel.md.


→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.