Latest news

 • Application DEADLINE EXTENDED for Denmark

  Application DEADLINE EXTENDED for Denmark

  În legătură cu COVID-19, Ministerul Educației al Danemarcei a anunțat prelungirea sesiunii de admitere pentru toamna 2020 cu o săptămână. Noul termen-limită de aplicare: 22.03.2020. >>>>>

  29.04.2020
 • Locuri vacante de studiu in Danemarca din Februarie 2020

  Locuri vacante de studiu in Danemarca din Februarie 2020

  Afla pentru ce programe si la care universitati daneze inca mai poti aplica pentru semestrul cu incepere din Februarie 2020 ... >>>>>

  3.03.2020
 • Vino la VIA DAYS in Moldova!

  Vino la VIA DAYS in Moldova!

  Pe 6, 7 si 8 Februarie curent, aducem cea mai mare universitate de stiinte aplicative din Danemarca in Moldova! Afla ce evenimente ti-am pregatit si cum poti participa la ele >>>>>

  21.06.2018
 • Engineer you future: student2student event

  Engineer you future: student2student event

  Cristian Botezatu, student in anul 2 la cea mai prestigioasa universitate tehnica din Danemarca, vine pe 24 Ianuarie curent sa ne prezinte facultatea la care studiaza: General Engineering – unica de felul sau nu doar in Danemarca, dar si mult peste hotarele acesteia. >>>>>

  10.03.2018
 • Study in Denmark: student2student event

  Study in Denmark: student2student event

  EXCEL va invita la o noua sesiune student2student, tinuta de studentele universitatii Business Academy Aarhus din Danemarca. Evenimentul e preconizat pentru 28 Decembrie curent, ora 17:00. Detalii in cele ce urmeaza >>>>>

  22.02.2018
toate știrile
02.07.2013

Новости образования/Știri Principale

Studii in Danemarca - acum si fara TOEFL

Новости образования/Știri Principale

Avem vesti bune pentru toti cei ce considera admiterea la studii in Danemarca pentru aceasta toamna, insa nu au sustinut inca un test TOEFL sau au luat un scor insuficient la examene!

Afla ca acum poti aplica pentru un program de licenta sau master cu predare in limba engleza la una dintre cele mai respectate universitati in Danemarca - VIA University College fara un certificat TOEFL. Stim cat de stresant poate fi examenul TOEFL, pe alocuri subiectiv, scump si rar disponibil cu date de testare potrivite in aceasta perioada de admitere, de aceea EXCEL va ofera acum posibilitatea de a sustine gratis un express-test de admitere la limba engleza la biroul EXCEL din Chisinau.

Pentru aceasta, elevii interesati sunt rugati sa ne contacteze la nr de telefon (022) 224059 sau adresa de e-mail: office@excel.md pana la data de 30 iulie 2013.


Intrebari frecvente

1. Care sunt costurile pentru sustinerea testul EXCEL?
- Testul se ofera gratuit

2. Care este structura testului?
- Testul este compus din 2 module: un eseu scris urmat de un interviu in limba engleza

3. In cat timp voi cunoaste rezultatele?
- Rezultatele testului vor fi afisate in ziua imediat urmatoare

4. Pot utiliza acest test si pentru admiterea la alte universitati sau tari?
- EXCEL se afla in negocieri cu centre de studii din alte tari si pentru moment candidatii pot face un test similar pentru universitati din Ungaria si Olanda

5. Care sunt datele testarii?
- Acestea sunt stabilite in mod individual in dependenta de disponibilitatea consilierilor EXCEL si datelor limita de aplicare la facultate

6. Ce nivel de Engleza si competente trebuie sa posed?
- Testul EXCEL are ca scop simplificarea procedurii de admitere nu si absolvirea candidatilor de necesitatea posedarii unui nivel avansat de limba Engleza.

De ce studentii aleg Danemarca?

- Cu o economie mixtă de piață și cu un stat asistențial mare, Danemarca are cel mai înalt nivel de egalitate a veniturilor, și al șaptelea cel mai mare venit mondial pe cap de locuitor.

- Danemarca este un lider recunoscut in domeniul inovatiilor cu traditii academice bogate.

- Universitatile daneze ofera oportunitati unice de studii la peste 500 de facultati cu predare in limba engleza.

- Studiile universitare sunt gratuite pentru cetatenii UE (inclusiv Romania).

- Danemarca este una dintre cele mai egalitare societati din lume, avand libertatea individuala, respect, toleranta, egalitatea, si un puternic sentiment de incredere reciproca in calitate de valori fudamentale.

- Danemarca a luat permanent atitudine progresivă în ce privește conservarea mediului; în 1971, Danemarca a înființat un Minister al Mediului și a fost prima țară din lume care a adoptat o lege a mediului în 1973.

- Istoric, Danemarca, la fel ca și vecinii săi scandinavi, a fost una dintre cele mai progresiste culturi din lume din punct de vedere social. Modestia, punctualitatea, dar mai presus de toate, egalitatea sunt aspecte importante ale stilului de viață danez.

Daca consideri ca Danemarca este tara visurilor tale, si te-ai indispus din cauza ca nu ai reusit sa depui actele la VIA University College School of Technology and, nu ezita sa o faci acum!

Vezi profilul detaliat al Uiversitatii VIA si in limba Rusa urmand acest link http://www.excel.md/higher-school-in-denmark/VIA-University-College/

 

 

 

 

 

 

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.