Latest news

  • Sesiunea de orientare profesionala "Industria Ospitalitatii"

    Sesiunea de orientare profesionala "Industria Ospitalitatii"

    EXCEL va invita pe 13 Noiembrie curent la o sesiune de orientare profesionala, care va fi tinuta de reprezentantul prestigioaselor scoli elevetiene GLION si LES ROCHES. Participare GRATUITA! Detalii gasiti aici >>>>>

    8.02.2018
  • IMI (Швейцария) объявляет о продлении стипендий!

    IMI (Швейцария) объявляет о продлении стипендий!

    Международный институт менеджмента в Швейцарии IMI University Centre продолжает набор студентов на октябрьский семестр и объявляет о продлении периода регистрации для получения стипендии до 30 июня 2013 года.

    18.06.2013
  • IMI UNIVERSITY CETRE ПРИГЛАШАЕТ В ГОСТИ!

    IMI UNIVERSITY CETRE ПРИГЛАШАЕТ В ГОСТИ!

    Для тех, кто выбрал карьеру в гостиничном и туристическом менеджменте, кто хочет получить лучшее образование в этой области, EXCEL и IMI University Centre (Швейцария) организует БЕСПЛАТНУЮ поездку на дни отрытых дверей!

    28.02.2013
  • Zilele carierii: Hotel& Turism Management- un viitor asigurat!

    Zilele carierii: Hotel& Turism Management- un viitor asigurat!

    Consideri ca industria hoteliera e pentru tine? EXCEL te invita la prezentarea IMI University Centre pe data de 6 decembrie la ora 16 :00 in oficiul nostru! Pentru a confirma prezenta este nevoie doar sa-ti scrii numele in comentariu la stirea data!

    25.12.2012
  • Встреча EXCEL c IMI University Center в Люцерне

    Встреча EXCEL c IMI University Center в Люцерне

    С 14 по 17-ое июня наш менеджер по международным программам Елена Фулиди по приглашению IMI University Centre (Lucerne) побывала на церемонии награждения выпускников и ежегодной встрече администрации университета с предстателями из разных стран мира.

    26.09.2012
toate știrile
17.05.2013

Новости образования/Știri Principale

Impresii despre zilelele usilor deschise la IMI (Elvetia)

Новости образования/Știri Principale

În perioada 24-28 aprilie, la invitatia universitatii IMI din Lucerna, Elvetia un grup de elevi de la Liceul teortic Spiru Haret din Chisinau a efectuat o vizită la zilele usilor deschise.

Elevii au avut posibilitatea sa asiste la lectii alaturi de studentii uniersitatii, sa cunoasca mai bine structura industriei ospitaliere, sa discute cu studentii si profesorii uniersitatii. Pe langa vizita la universitate, participantii au avut si un program de excursii, oferit de catre IMI.

Impresii de la elevi care au participat în această vizită:
“…cînd ciocolatele sunt mîncate, caşcavalurile devorate şi suvenirurile ascunse pe o poliţă îndepărtată, rămîn amintirile despre un broscoi gigant-simbolul fabricii Lindt, aglomeraţia poliţelor din COOP cu produse selecte bio, respectul elveţienilor pentru tradiţia şi istoria lor reflectat în orice mărunţiş. Oricît de imparţial nu s-ar vorbi despre una din cele mai bogate ţări din lume după PIB pe cap de locuitor nu poţi să nu menţionezi precizia, scrupulozitatea, exclusivitatea a tot ce poartă simbolica alpină. Toate acestea caracterizează şi universitatea IMI specializată în hotel management la care am avut onoarea să fim invitaţi, cazaţi comfortabil şi hrăniţi ca în restaurante de primă clasă.” Grigoriev Valeria
“Deşi am mai călătorit în Elveţia, am rămas profund impresionată de Lucerna, un orăşel vechi ce poate fi străbătut fără un mijloc de transport. « Inima Elveţiei », cum mai este numită Lucerna, este amplasată pe marginea lacului cu acelaşi nume. Cît despre IMI University, care, de fapt, era scopul vizitei noastre, m-a fascinat prin faptul că nu doar elevii erau de mai multe naţionalităţi, dar şi profesorii la fel. Mi-a plăcut mîncarea ce nu parea a fi gatita de studenţi care sunt la practică, iar ce voi ţine minte cu siguranţă este uimitoarea bibliotecă cu surse din domeniu. Am fost interesată de vizitarea acestei universităţi, deoarece este legată de viitoarea mea profesie şi am vrut să cunosc mai amănunţit ce voi studia, iar gazdele nu m-au dezamăgit, fiind pregătiţi la nivel pentru sosirea noastră.” Harti Elina

Citeste mai multe despre IMIUniversity center pe pagina http://www.excel.md/higher-school-in-swetzerland/IMI-University-Centre/
Pentru alte intrebari si clarificari ce tin de aceasta stire sau sesiunea de admitere la studii in strainatate 2013, nu ezita sa contactezi unul din consilierii educationali EXCEL la nr de telefon (022) 224059 sau adresa de e-mail: office@excel.md

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.