Latest news

  • Sesiunea de orientare profesionala "Industria Ospitalitatii"

    Sesiunea de orientare profesionala "Industria Ospitalitatii"

    EXCEL va invita pe 13 Noiembrie curent la o sesiune de orientare profesionala, care va fi tinuta de reprezentantul prestigioaselor scoli elevetiene GLION si LES ROCHES. Participare GRATUITA! Detalii gasiti aici >>>>>

    8.02.2018
  • IMI (Швейцария) объявляет о продлении стипендий!

    IMI (Швейцария) объявляет о продлении стипендий!

    Международный институт менеджмента в Швейцарии IMI University Centre продолжает набор студентов на октябрьский семестр и объявляет о продлении периода регистрации для получения стипендии до 30 июня 2013 года.

    18.06.2013
  • Impresii despre zilelele usilor deschise la IMI (Elvetia)

    Impresii despre zilelele usilor deschise la IMI (Elvetia)

    În perioada 24-28 aprilie, la invitatia universitatii IMI din Lucerna, Elvetia un grup de elevi de la Liceul teortic Spiru Haret din Chisinau a efectuat o vizită la zilele usilor deschise.

    31.05.2013
  • IMI UNIVERSITY CETRE ПРИГЛАШАЕТ В ГОСТИ!

    IMI UNIVERSITY CETRE ПРИГЛАШАЕТ В ГОСТИ!

    Для тех, кто выбрал карьеру в гостиничном и туристическом менеджменте, кто хочет получить лучшее образование в этой области, EXCEL и IMI University Centre (Швейцария) организует БЕСПЛАТНУЮ поездку на дни отрытых дверей!

    28.02.2013
  • Встреча EXCEL c IMI University Center в Люцерне

    Встреча EXCEL c IMI University Center в Люцерне

    С 14 по 17-ое июня наш менеджер по международным программам Елена Фулиди по приглашению IMI University Centre (Lucerne) побывала на церемонии награждения выпускников и ежегодной встрече администрации университета с предстателями из разных стран мира.

    26.09.2012
toate știrile
30.11.2012

Новости образования/Știri Principale

Zilele carierii: Hotel& Turism Management- un viitor asigurat!

Новости образования/Știri Principale

Consideri ca industria hoteliera e pentru tine? EXCEL te invita la prezentarea IMI University Centre pe data de 6 decembrie la ora 16 :00 in oficiul nostru! Pentru a confirma prezenta este nevoie doar sa-ti scrii numele in comentariu la stirea data!

Industria hoteliera este :
-    una din industriile cu dezvoltare rapida;
-    una cele mai importante componente ale economiei globale contemporane.
-     numara peste 800 milioane de turisti / calatori anual.
-    sectorul economiei mondiale care prezinta cea mai rapida crestere.
-    angajatorul numarul 1 din lume (la nivel global, 1 din 12 locuri de munca este in turism).
-    insumeaza peste 10% din veniturile realizate la nivelul economiei globale.

Elvetia se afla pe locul 1 din lume in domeniul de predare a Turismului si Industriei Hoteliere

IMI University Centre se afla pe malul iazului Luzern, la doar cateva minute de orasul pitoresc Luzern, si este cea mai veche Universitate de Turism si Industrie Hoteliera in Elvetia Centrala. De asemenea se afla pe partea vorbitoare de limba germana din Elvetia, unde sunt plasate cele mai bune hotele, unde puteti practica orice fel de sport si participa la diverse evenimente culturale  IMI este una dintre primele scoli industriei hoteliere cu predare in limba engleza care a primit o reputatie excelenta pentru nivelul inalt de pregatire in domeniile oferite. Intelegand cat de important pentru studenti este cautarea unui loc de munca bun dupa finisarea studiilor, sarcina departamentului de munca este de a-si ajuta elevii sa faca alegerea corecta si sa aplice cunostintele sale teoretice in practica.

IMI este o scoala mica, ceea ce permite acordarea atentiei individuale fiecarui elev. Aici se aplica metodele moderne si interactive de predare, ceea ce simplifica procesul de perceptie informatiei de catre elevi, si le permite sa dezvolte propriile interese si aptitudini de conducere.

In perioada 4-6 decembrie, IMI University Centre va vizita liceele din Chisinau.

Daca nu vei putea veni la prezentarile oferite de IMI, dar ai dorinta de a afla despre acesta scoala, in orice clipa poti veni la noi in oficiu inscriindu-te la nr. de telefon (022)224059

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.