Latest news

toate știrile
09.08.2012

Новости образования/Știri Principale

Long Island University isi deschide usile pentru noi studenti!

Новости образования/Știri Principale

Long Island University este una dintre cele 8 mari universitati private ale SUA. Dispune de cel mai frumos campus de pe Gold Coast din Long Island, la doar 40 de minute de Manhattan, N.Y. Ofera programe universitare intensive de Contabilitate, Biologie, Justitie criminala, Sanatate, Afaceri, Administratie, Administrare in sanatate, Stiinta politica. Universitatea ofera studentilor un plan academic format din 3 etape. Una dintre aceste etape este un semestru de practica profesionala in care pot acumula o binevenita experienta, maximizandu-si astfel sansele pentru piata muncii. Are un Centru de Recreere imens si ofera peste 200 de activitati culturale anual. Dintre cei 8.500 de studenti care invata la aceasta universitate, 5% sunt straini.

 

Long Island este una dintre cele mai populare universitati printre studenti, datorita numarului vast de specialitati si diversitatii acestora (in jur de 85 pentru Bachelor) si aproape 70 de programe pentru Masters. O popularitate deosebita o are Scoala Visual and Performing Arts, unde studiaza viitorii producatori TV si Radio, designeri, organizatori de festivitati, regizori si clipmakeri, jurnalisti si de asemenea manageri in domeniul artelor.

Aveti posibilitatea sa alegeti proria cale a vietii si sa fiti originali!

 

Mai multe informatii despre universitate veti gasi aici!

  

Cerinte de admitere:

1. Certificat de studii medii

2. 2 scrisori de recomendare

3. GMAT

4. TOEFL 80

 

Date de admitere:

20 - 24 august -Admissions Office/Mullarkey Hall

27 – 31 august  -Admissions Office/Mullarkey Hall

 

De ce Long Island University?

·         Este una dintre cele mai mari si cuprinzatoare universitati private din tara, care ofera peste 560 programe universitare, postuniversitare si de doctorat.

·         Liu ofera cel mai inalt nivel de educatie, avand peste 177 mii de absolventi in intreaga sa istorie- dovata o succesului institutiei.

·         Studiile in cadrul universitatii sunt inalt tehnologizate, bazate pe cele mai noi informatii si o simplitate inalta de asimilare.

·        Conditii perfecte in campus, situat linga Manhattan- unul dintre cele mai frumoase puncte turistice din lume si sediul elitei SUA.

 

Acum Long Island University isi deschide usile si pentru DVS! O sansa de milioane!

 

EXCEL este reprezentantul institutiei in Republica Moldova. Noi va oferim suportul informational si ajutorul de care aveti nevoie pentru a studia in strainatate.

Pentru mai multe detalii referitor la studii, intrebari si precizari dorite contactati-ne la numarul de tel. 224059 sau la adresa de e-mail: office@excel.md.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.