Latest news

toate știrile
11.12.2015

Новости образования/Știri Principale

New dinstance learning master programmes from IBS!

Новости образования/Știri Principale



Stii cum sa obtii o diploma de masterat britanica fara sa pleci de acasa? Nimic mai simplu. Poti sa aplici chiar acum pentru noile programe distance learning ale International Business School, Ungaria, concepute prin efort comun cu noul sau partener britanic, prestigoasa University of the West of Scotland, Nr.1 in UK conform National Student Survey 2015.

Este vorba despre programele de masterat MSc in Startup Entrepreneurship si MSc in Tourism Management and Development, disponibile din toamna 2016. Acestea vor fi predate in intregime in limba engleza si vor avea o durata de 24 de luni, timp in care studentul urmeaza sa viziteze doar de cateva ori campusul IBS din Budapesta. Aceste programe de studii sunt perfecte pentru cei angajati in campul muncii, care au nevoie de perfectionare cunostintelor in domeniu fara a lipsi de acasa. Calitatea programului insusi si prestigiul diplomei britanice cu siguranta vor cantari mult pentru o eventuala avansare in grad.

Cat despre adeptii studiilor cu “frecventa la zi”, altfel spus “full-time”, acestia isi vor putea face studiile de master cu IBS nu doar in Budapesta si Viena, ci, incepand la fel cu toamna 2016, si in Cracow, Polonia. In noul campus IBS studentii vor putea studia MSc in Financial Management, program in engleza cu durata de 12 luni, oferit in parteneriat cu University of Buckingham, UK. Nu ratati astfel sansa sa obtineti o diploma britanica in unul dintre cele mai frumoase orase europene!

 

Pentru orice intrebari sau precizari referitor la procesul de admitere la IBS puteti oricand contacta un cosilier EXCEL la adresa de e-mail ibs@excel.md si veti avea garantat un raspuns un decurs de maximum 48 de ore.

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.