Latest news

 • Vino la VIA DAYS in Moldova!

  Vino la VIA DAYS in Moldova!

  Pe 6, 7 si 8 Februarie curent, aducem cea mai mare universitate de stiinte aplicative din Danemarca in Moldova! Afla ce evenimente ti-am pregatit si cum poti participa la ele >>>>>

  21.06.2018
 • Engineer you future: student2student event

  Engineer you future: student2student event

  Cristian Botezatu, student in anul 2 la cea mai prestigioasa universitate tehnica din Danemarca, vine pe 24 Ianuarie curent sa ne prezinte facultatea la care studiaza: General Engineering – unica de felul sau nu doar in Danemarca, dar si mult peste hotarele acesteia. >>>>>

  10.03.2018
 • Study in Denmark: student2student event

  Study in Denmark: student2student event

  EXCEL va invita la o noua sesiune student2student, tinuta de studentele universitatii Business Academy Aarhus din Danemarca. Evenimentul e preconizat pentru 28 Decembrie curent, ora 17:00. Detalii in cele ce urmeaza >>>>>

  22.02.2018
 • Incepe studiul la o facultate in Danemarca din Februarie 2017!

  Incepe studiul la o facultate in Danemarca din Februarie 2017!

  Daca nu ai reusit sa te inscrii inca la o facultate in Danemarca in toamna acestui an, o poti face pentru ciclul de admitere suplimentar din primavara. Vezi care sunt universitatile si facultatile la care poti aplica >>>>>

  23.12.2016
 • Start CLEARING in universitatile din DANEMARCA!

  Start CLEARING in universitatile din DANEMARCA!

  Sesiunea de suplinire a locurilor ramase vacante in universitatile daneze este oficial deschisa! Vezi lista de universitati si programe de studiu la care mai poti aplica anul acesta... >>>>>

  31.07.2017
toate știrile
20.10.2015

Новости образования/Știri Principale

Seria de sesiuni informative continua: "Study in Denmark" #4

Новости образования/Știri Principale

Ce este Danemarca? Economie prospera si puternic dezvoltata; lider in energia eoliana; resurse considerabile de petrol si gaze natural; cea mai mica rata de somaj; peste 98% de alfabetizare a populatiei datorita sistemului de invatamant care mentine cu strictete cele mai inalte standarde de calitate; patria celor mai luminate minti ingineresti; designeri super creativi etc. etc. Sirul poate continua la nesfarsit si e cazul mai degraba sa vezi totul cu ochii tai, decat sa afli din auzite.

In Danemarca studentii sunt o categorie sociala deosebit de pestrita, sunt multi, talentati si veseli. Aici ei se bucura de cea mai mare varietate de programe cu predare in limba engleza, conditii de studii excelente, infrastructura de exceptie, gazde primitoare si nenumarate activitati cu care sa-si ocupe timpul liber. Daca vrei sa te convingi de existenta acestui “pamant al fagaduintelor” si intentionezi sa mergi la studii in Danemarca, atunci vino la sesiunea informativa "Study in Denmark" ca sa iti spunem cum o poti face mai usor.

 

Topics


›› Avantajele studierii la facultate in aceasta tara;

›› Cum sa-ti alegi universitatea in care sa inveti?

›› Pentru ce programe de studii poti aplica?

›› Care sunt conditiile de admitere?

›› Care sunt taxele de studii?

›› Ce cheltuieli suplimentare va trebui sa suporti?

›› Ce optiuni de cazare pentru studenti exista?

›› In ce consta procesul de admitere propriu-zis?

 

Dates


Anticipand un numar mare al doritorilor de a participa la sesiunea informativa despre studiile in Danemarca, am hotarat sa anuntam din start si cateva sesiuni repetate. Asadar, vom discuta despre universitatile daneze:

joi, 22.10.2015

marti, 03.11.2015

vineri, 06.11.2015

miercuri, 11.11.2015

De fiecare data la aceeasi ora: 17:00 si aceeasi adresa: Chisinau, str. Pushkin 45.

Pentru a verifica disponibilitatea locurilor si a accesa formularul de inregistrare, va rugam sa urmati acest link.

(!) Va atentionam ca numarul locurilor pentru participanti este limitat la maximum 35 si acces in sala vor avea doar cei care au completat in prealabil formularul de inregistrare. (!)

 

Ask!


Pentru orice intrebari sau precizari nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 022224059 sau la adresa de e-mail info@excel.md.


→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.