30.09.2019

Новости образования/Știri Principale

"Closer to the American Dream" in industria ospitalitatii

Новости образования/Știri Principale

Avantajele de a studia si de a obtine o diploma universitara britanica la costuri accesibile si aproape de casa, posibilitatea de a vizita Europa + SUA si de a castiga bani prin stagiile de practica internationala – despre toate aceste si alte aspecte vom discuta in cadrul unei intalniri cu reprezentantii American Hotel Academy si TASTE Culinary Business Academy (program de licenta in Management Culinar), pe 8 Octombrie curent, cu incepere de la 17:00, sediul EXCEL.

Situata in una dintre cele mai populare destinatii turistice din Romania – orasul Brasov – si avand ca parteneri educationali Manchester Metropolitan University (Marea Britanie) si Manhattan Studies Institute (SUA), American Hotel Academy iti poate oferi o experienta de studiu exceptionala.

La intalnire sunt asteptati atat elevii claselor liceale (XI si XII), cat si studentii de la facultatile inrudite, care considera un posibil transfer la AHA. Studentii in ultimul an si absolventii de facultate, indiferent de specializare, pot accesa de asemenea si programul de studiu postuniversitar (Master). Sesiunea va fi tinuta in limba romana si nu presupune nici o taxa de participare. Inregistrarea se poate face completand formularul de mai jos.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.