Latest news

  • На каникулы в Испанию!

    На каникулы в Испанию!

    Каникулы в Испании – это море эмоций, улыбок, спорта, пляжного отдыха и новых друзей, а еще испанский и английский язык.

    24.10.2019
  • Лето уже наступило, время поднимать паруса!

    Лето уже наступило, время поднимать паруса!

    Вы уже устали от обычных языковых программ? Вы хотите больше, чем просто изучение языка? У нас есть для Вас решение! Новая программа: Испанский под парусами.

    25.06.2014
toate știrile
20.03.2014

Новости образования/Știri Principale

Scoala viitorilor antreprenori in Barcelona!

Новости образования/Știri Principale

Universitatea Europeana, una dintre cele mai renumite scoli de business din Europa, organizeaza o scoala de vara pentru elevi si studenti in Barcelona, Spania, cu scopul de a cultiva un nivel general de cultura de afaceri si de a ajuta tinerii in orientarea lor profesionala. Tabara se  adreseaza tinerilor cu spirit antreprenorial, care doresc sa dobandeasca experiente de business reale, ajutandu-i sa transforme o idee de afacere intr-un pilot sau un start-up.

Programul de vara ofera o combinatie ideala de cursuri specializate (Limbi straine, Business Management, Marketing, Antreprenoriat etc.) si activitati sociale in afara orelor, menite sa familiarizeze participantii cu limba si cultura Spaniei.

Mai exact, este vorba de un program international de vacante, special conceput si adaptat pentru toti doritorii de a capata cunostinte in domeniul businessului : « International Business ».

Programul « International Business », este propus studentilor de la ciclul de licenta care urmeaza o specializare cu profil economic, pentru proaspetii absolventi ai unor facultati cu profil economic, precum si pentru cei care practica deja o activitate economica. Aplicantii trebuie sa aiba implinita varsta de 18 ani.

Cursurile se vor desfasura in urmatoarele perioade:

-6-26 iulie 2014
-3-23 august 2014

De luni pana vineri, ora 10:00-14.00, programul va fi stucturat in felul urmator:

1 saptamana: Business Management (specifically risk & project, mgmt)
2 saptamana: Strategic Marketing
3 saptamana: Entrepreneurship & New Venture Creation

Agrement:

Scoala ofera programe ce imbina studiul, abordat cu seriozitate, cu activitati culturale si interactive.
Organizatorii au pregatit un program divers, cu evenimente si activitati prin Barcelona. In program intra si vizitarea parcului acvatic Illa fantasia, a parcului de distractie PortAventura, a acvariumului, Cosmocaixa, Poble Espanyol.  De asemenea, plajele din Costa Brava sunt la cativa kilometri distanta.

Cazare:

Studentii vor fi cazati in caminele din campusul universitatii, in camere duble sau triple. Acest tip de cazare include facilitatii comune si mesele.
De asemenea, studentii pot alege si camera single, in functie de disponibilitatile financiare.

Taxe de participare:

“International Business” – 3`000 *de euro/3 saptamani

Pretul include:

- taxe de scolarizare si de studiu;
- cazarea cu mesele incluse;
- activitati extrascolare;
- certificate de confirmare a participarii.

* Taxele de participare nu includ cheltuielile de transport pana in Spania, transfer tur-retur aeroport si asigurarea medicala.

 Termenul limita de aplicare : 31 Martie 2014

Cum si unde ma pot inscrie la program?

Doritorii de a participa la acest program sunt rugati sa ne contacteze la adresa de e-mail : summer@excel.md pentru mai multe detalii, precum si pentru o pre-inscriere.

Doresti sa stii mai multe ?

Alatura-te comunitatii noastre virtuale pe      pentru a fi la curent cu ultimile stiri, burse alte si oferte de studii in strainatate.

Mai multe detalii despre Universitatea Europeana veti gasi urmand acest link: http://www.excel.md/higher-school-in-spain/EUROPEAN-UNIVERSITY-BARCELONA/

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.