Latest news

toate știrile
22.03.2013

Новости образования/Știri Principale

Atentie! Burse pentru elevi!!!

Новости образования/Știri Principale

Daca ai 14 ani, si vreai sa inveti in SUA, atunci ai marea sansa de a-ti implini visul!

ONCAMPUS Boston si CATS Academy Boston iti ofera burse de 50%, 25% si 10% pentru anul de studii 2013-2014.

 Candidatii vor fi evaluati pe baza rezeltatelor academice si unui interviu, astfel cei mai descurcareti la ambele etape vor fi premiati cu burse.

 ONCAMPUS Boston si CATS Academy Boston sunt programe de pregatire pentru colegiu, scopul carora este de a-i pregati pe elevii internationali atat pentru colegiile americane cat si pentru universitati.

 Programele de transfer a studentilor ce au facut primul an in ONCAMPUS Boston, permit acestora sa se transfere direct in anul doi in colegiul sau universitatea visului sau. In parteneriat cu Wheelock College, studentii studiaza un an academic in ONCAMPUS Boston inainte de a se transfera la una din Universitatile partenere sau alta institutie la alegere.

 CATS Academy Boston ofera o combinatie inegalabila de o educatie provocatoare cu programe academice si extracurriculare vibrante si echilibrate. Avand o abordare serioasa fata de studentii sai, CATS Academy Boston le ofera educatia cu abilitatile si caracteristicele necesare pentru a putea intra in cele mai bune colegii si universitati.

 Nu mai sta in fata televizorului privind filme americane, fii chiar tu actorul propriului tau film!

 Mai multa informatie despre CATS Academy Boston poti gasi la urmatorul link : http://www.excel.md/schools-in-usa/CATS-Academy-Boston/

 Pentru informatii detaliate contacteaza coordonatorul programului la numarul (022) 224059 sau e-mail : office@excel.md

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.