Latest news

 • Full Scholarship for 6-year Degree in Medicine and Surgery, taught in English in Italy

  Full Scholarship for 6-year Degree in Medicine and Surgery, taught in English in Italy

  Available for NON-EU citizens only! Application deadline: June 30, 2020. Apply NOW!

  14.07.2020
 • Marangoni Scholarships 2020

  Marangoni Scholarships 2020

  Ți-ai dori să studiezi design vestimentar la Milano sau Paris? Ai șansa s-o faci cu una din bursele de 50% oferite prin concurs de Istituto Marangoni pentru anul 2020. Aplică până la 15 Ianuarie 2020 și câștigă! >>>>>

  9.03.2020
 • Burse de studiu in Italia!

  Burse de studiu in Italia!

  Istituto Europeo di Design ofera burse de studiu (nivel Licenta) pentru cei mai talentati! Da viata ideilor tale creative si castiga sansa de a invata arta de la cei mai buni in domeniu! Afla mai multe >>>>>

  15.10.2019
 • Bocconi University: admissions are still OPEN!

  Bocconi University: admissions are still OPEN!

  Sesiunea de admitere la Università Bocconi (Milano, Italia) este in plina desfasurare! Afla care sunt termenele-limita de aplicare la una dintre cele mai bune universitati de business din Europa, cu o istorie de mai bine de un secol de excelnta academica... >>>>>

  7.02.2017
 • Stiri bune de la Instituto Superiore di Design!

  Stiri bune de la Instituto Superiore di Design!

  Una din celei mai prestigioase institutii de invatamint in domeniul artei design-ului, Instituto Superiore Di Design anunta admiterea pentru cursuri noi din noiembrie 2013 si ofera burse de studii in marimea de 50% din taxa de scolarizare.

  31.05.2013
toate știrile
07.05.2020

Новости образования/Știri Principale

MILANO FASHION VIRTUAL OPEN DAY | Istituto Marangoni

Новости образования/Știri Principale

Descopera programele de studiu in Fashion Design, Fashion Business & Fashion Styling intr-o experienta digitala unica!

Pe 12 Mai curent, la 17:00 (ora Chisinaului), Istituto Marangoni va asteapta la un Virtual Open Day in campusul sau din Milano, unde veti afla din prima sursa despre cum se studiaza la o facultate artistica. De asemenea, departamentele de Career Service si Orientation Service ale universitatii vor oferi informatie in detaliu despre oportunitatile profesionale si parteneriatele active cu cele mai prestigioase brand-uri internationale de fashion, arta si design.

Mai mult decat atat, dupa inregistrarea la eveniment, participantii vor avea posibilitatea sa programeze un interviu online cu membrii sectiei de admitere a universitatii.

Formular de inregistrare ➜ click aici


→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.