Latest news

 • Marangoni Scholarships 2020

  Marangoni Scholarships 2020

  Ți-ai dori să studiezi design vestimentar la Milano sau Paris? Ai șansa s-o faci cu una din bursele de 50% oferite prin concurs de Istituto Marangoni pentru anul 2020. Aplică până la 15 Ianuarie 2020 și câștigă! >>>>>

  11.02.2020
 • Bocconi University: admissions are still OPEN!

  Bocconi University: admissions are still OPEN!

  Sesiunea de admitere la Università Bocconi (Milano, Italia) este in plina desfasurare! Afla care sunt termenele-limita de aplicare la una dintre cele mai bune universitati de business din Europa, cu o istorie de mai bine de un secol de excelnta academica... >>>>>

  7.02.2017
 • Stiri bune de la Instituto Superiore di Design!

  Stiri bune de la Instituto Superiore di Design!

  Una din celei mai prestigioase institutii de invatamint in domeniul artei design-ului, Instituto Superiore Di Design anunta admiterea pentru cursuri noi din noiembrie 2013 si ofera burse de studii in marimea de 50% din taxa de scolarizare.

  31.05.2013
 • Scholarship Competition!

  Scholarship Competition!

  MIB School of Management of Trieste, Italy is pleased to announce a competition for scholarships for Citizens of Citizens of Commonwealth of Independent States.

  27.07.2010
toate știrile
18.04.2019

Новости образования/Știri Principale

Burse de studiu in Italia!

Новости образования/Știri Principale

IED Istituto Europeo di Design invita tinerii talentati din toata lumea sa-si transforme ideile creative in proiecte reale. Universitatea ofera un numar de burse (= 50% reducere din taxa de studiu) pentru programele de Licenta (cu predare in italiana si/sau engleza) in Design, Fashion, Visual Arts & Communication si Restoration. Bursele vor fi valabile pentru anul academic 2019/2020, in campusurile IED din Milan, Florence, Rome & Turin.

Pentru a participa la concurs, candidatii vor urma sa dezvolte conceptul unui proiect cu tematica relevanta pentru programul de Licenta ales, urmand setul de recomandari din partea organizatorilor.


Termen-limita de aplicare: 02 Mai 2019


Cerinte pentru aplicanti


– Varsta de 18+ ani (impliniti pana in Septembrie 2019)

– Nivel de cunoastere a limbii de instruire echivalent cu B2 minim

– Dosar de admitere depus la facultatea aleasa in unul din orasele sus-mentionate

– Proiect de admitere* (brief) realizat conform cerintelor pentru facultatea selectata si prezentat pana in data-limita prestabilita.

*Daca ai nevoie de un punct de pornire sau ceva inspiratie, poti face cunostinta cu lucrarile (vezi atasat sus in stanga paginii) a 2 studenti castigatori in concursul de burse din anul trecut.


PASI DE URMAT

Aplica pentru un program de studii la IED, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.