Latest news

 • În Italia poți studia MEDICINĂ în engleză!

  În Italia poți studia MEDICINĂ în engleză!

  Italia se poate lauda pe drept cu unele dintre cele mai bune școli de medicină din lume, care, începând cu 2009, mai oferă instruire și în limba engleză. Află mai multe >>>>>

  3.04.2020
 • Marangoni Arts&Design Scholarship

  Marangoni Arts&Design Scholarship

  Cea mai prestigioasa scoala de fashion&design din lume anunta inscrierea candidatilor la programul burselor pentru studiu de licenta si master in Milano, Firenze, Paris si Londra... >>>>>

  29.12.2017
 • ОБУЧЕНИЕ В ИТАЛИИ!

  ОБУЧЕНИЕ В ИТАЛИИ!

  Приближается срок подачи предварительной заявки на обучение в итальянских университетах!

  15.12.2016
toate știrile
21.03.2019

Новости образования/Știri Principale

Application DEADLINE for Bocconi University (Milano, Italy)

Новости образования/Știri Principale

Visezi la o cariera de succes in economie, business, finante sau stiinte politice? Raspunsul tau este Università Bocconi (Milano, Italia). Bocconi nu este doar educatie, ci si o pista de lansare pentru cele mai indraznete ambitii. Lider european cu reputatie impecabila in lumea academica si economica, Bocconi a devenit un punct international de referinta pentru cercetari in domeniul stiintelor economice si politice, ocupand locuri de frunte in cele mai prestigioase clasamente.

Parte a unei retele globale din peste 270 scoli-partenere, peste 650 companii si institutii de profil, precum si peste 110.000 de absolventi din toata lumea, Bocconi ofera studentilor sai o experienta educationala inedita si perspective remarcabile de cariera. Sa traiesti si sa studiezi in Milan – centru european financiar si cultural, unde istoricul se combina cu modernul, iar traditiile cu inovatia – este un alt plus enorm, care recomanda Bocconi ca destinatie perfecta de studiu.

Spre deosebire de alte universitati, admiterea la Bocconi are loc in cateva runde si urmatoarele termene-limita cand puteti depune un dosar de aplicare pentru studii sunt:

26 Martie 2019 (pentru Licenta)

06 Mai 2019 (pentru Master)

⚠ Simultan cu admiterea la studii se desfasoara si procesul de aplicare pentru bursele oferite de catre universitate. Detalii suplimentare gasiti aici.


PASI DE URMAT

Aplica pentru un program de studii la aceasta universitate, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.