Latest news

  • Noi optiuni de studii universitare in Elvetia

    Noi optiuni de studii universitare in Elvetia

    Va prezentam Lucerne University of Applied Sciences and Arts – cea mai mare universitate publica din Elvetia Centrala, unde puteti studia inginerie si arhitectura, business, IT, asistenta sociala, arta&design si muzica atat in germana, cat si engleza. Afla mai multe >>>>>

    1.08.2017
  • Новый академический календарь IMI University Centre!

    Новый академический календарь IMI University Centre!

    Мы рады сообщить сообщить, что с лета 2012 года IMI вводит 4 набора в год: в январе, апреле, июле и октябре. Это относится ко всем программам, кроме Интенсивного подготовительного курса по английскому языку.

    17.01.2012
  • IMI, University Centre - стипендии!

    IMI, University Centre - стипендии!

    Все студенты, зарегистрировавшиеся на любую из программ IMI в период с 15 марта по 15 апреля 2011 года получают стипендию в размере 15 % стоимости обучения за 1-й семестр.

    15.12.2016
  • Высшее образование в Швейцарии!

    Высшее образование в Швейцарии!

    University of Lausanne предлагает широкий выбор учебных программ – более 350.

    8.02.2011
toate știrile
07.02.2014

Новости образования/Știri Principale

Universitatea Europeana din Elvetia calificata printre cele mai bune scoli de business din Europa

Новости образования/Știri Principale

Mii de studenti tintesc an de an universitatile de prestigiu din intrega lume, datorita oportunitatilor de avansare profesionala si dezvoltare a carierei pe care le ofera, iar aceste evaluari efectuate de catre compania QS permit potentialilor candidati pentru programele ciclului de Licenta (Bachelors) sau Master (MBA) sa faca o alegere cat mai reusita. Criteriile care au stat la baza evaluarii au fost diverse: performanta academica, mediul international, marimea grupului de studenti din salile de curs, experienta de munca a studentilor si posibilitatea de a gasi un stagiu platit, relatia profesor- student, s.a.

De peste 35 de ani, Universitatea Europeana, ofera un program inovativ de educatie antreprenoriala, de cea mai inalta calitate, predat in limba engleza intr-o retea internationala de campusuri situate in Spania, Germania, Marea Britanie, China, Malaezia si Taiwan. Studentii pot opta pentru o specializare in diverse domenii precum: Administrarea Afacerilor, Comunicare si PR, Turism, Relatii Internationale, Finante si altele

Pentru cei aflati in campul muncii sau care din variate motive prefera studiile la distanta, Universitatea Europeana a elaborat programul Online MBA. Pe langa costuri de studii semnificativ de reduse, programul ofera studentilor un maxim de flexibilitate, astfel acestia pot studia la distanta conform propriului orar si petrece doar 3 saptamani in unul din campusurile internationale ale Universitatii Europene.

In scopul de a cultiva un nivel general de cultura de afaceri si a ajuta tinerii in orientarea lor profesionala, Universitatea Europeana organizeaza de asemenea si o scoala de vara cu tematica pentru elevi si studenti in Barcelona, Spania. Programul ofera o combinatie ideala de cursuri specializate (Limbi straine, Business Management, Marketing, Antreprenoriat etc) si activitati sociale in afara orelor menite sa familiarizeze participantii cu limba si cultura Spaniei.

Esti interesat de acest program sau alte oferte de studii ?

Pentru inceput, discuta cu un consilier EXCEL despre planurile tale de studii in strainatate si afla cum te putem ajuta sa-ti realizezi ambitiile academice.
Ne puteti contacta pe Skype, e-mail sau telefon gasite pe pagina noastra de internet www.excel.md sau trece pe la biroul nostru pentru o discutie personala.

Doresti sa stii mai multe ?

Alatura-te comunitatii noastre virtuale pe      pentru a fi la curent cu ultimile stiri, burse si oferte de studii in strainatate.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.