Latest news

toate știrile
24.06.2016

Новости образования/Știri Principale

Studii liceale in UK: eveniment pentru liceeni si parinti

Новости образования/Știri PrincipaleEXCEL va invita, in perioada 30 iunie – 1 iulie 2016, la o intalnire cu membrii departamentului de admitere al Brockenhurst College – cel mai de succes liceu din Marea Britanie, care in 2013 a celebrat UN SECOL de excelenta academica!

La eveniment sunt asteptati in special elevii cu varsta de 15+ ani si parintii acestora, care considera admiterea/transferul intr-un liceu public din Marea Britanie pentru anul academic 2016-2017 sau pentru urmatorul.

In cadrul intalnirilor vom discuta despre:

›› Liceu in Marea Britanie vs Liceu in Moldova

›› particularitatile programelor pre-universitare A-levels si Foundation

›› taxe de studiu si surse de finantare

›› Brexit si consecintele acestuia

›› conditii de admitere

›› optiuni de cazare

›› posibilitati de studiu post-liceale in Marea Britanie si alte tari.

 

Prezentarile vor fi sustinute in limba engleza, cu suport in romana si rusa, la sediul EXCEL (Chisinau, str. Pushkin 45), incepand cu ora 17:30.


Participarea la sesiuni este absolut gratuita, va fi nevoie doar de o inregistrare in prealabil, care poate fi facuta online, completand formularul de mai jos si rezervand astfel unul din cele 35 de locuri disponibile pentru fiecare sesiune.

Pentru orice alte intrebari sau precizari nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 022224059 sau la adresa de e-mail info@excel.md.

 

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.