Latest news

 • Liceu Public in Regatul Unit (UK) | FAQ

  Liceu Public in Regatul Unit (UK) | FAQ

  Admiterea in anul scolar 2020-2021 continua, iar pentru candidatii interesati lansam o pagina cu raspunsuri la cele mai frecvent adresate intrebari la acest subiect >>>>>

  22.04.2020
 • Burse pentru studii liceale in UK din ianuarie 2019

  Burse pentru studii liceale in UK din ianuarie 2019

  Incepe noul an la unul dintre cele mai bune licee private din Regatul Unit cu o bursa de studiu de pana la 75% reducere din taxele scolare... >>>>>

  22.04.2020
 • Liceul Britanic Brockenhurst iti da intalnire la Chisinau!

  Liceul Britanic Brockenhurst iti da intalnire la Chisinau!

  In perioada 15-16 Noiembrie, invitam atat elevii de 15+ ani si parintii acestora, cat si profesorii si specialistii in domeniul academic la o intalnire Brockenhurst College - unul dintre cele mai de succes licee britanice, cu peste 100 ani de excelenta academica... >>>>>

  10.05.2019
 • CATS SCHOLARSHIPS 2016: registration OPEN!

  CATS SCHOLARSHIPS 2016: registration OPEN!

  CATS Colleges, UK, lanseaza un nou program bursier, adresat elevilor din Moldova, interesati sa-si continue studiile liceale in Marea Britanie. Este vorba de cateva burse in marime de 50% reducere din taxa de studii pentru programele ... >>>>>

  31.10.2017
 • ACTIVATE Scholarships 2016 contest

  ACTIVATE Scholarships 2016 contest' winners!

  Concursul organizat de ACTIVATE Learning si EXCEL in perioada 22 Martie - 23 Mai 2016 si-a aflat castigatorii! 17 elevi talentati isi vor putea continua studiile liceale in Marea Britanie, incepand cu toamna 2016... >>>>>

  31.10.2017
toate știrile
24.06.2016

Новости образования/Știri Principale

Studii liceale in UK: eveniment pentru liceeni si parinti

Новости образования/Știri PrincipaleEXCEL va invita, in perioada 30 iunie – 1 iulie 2016, la o intalnire cu membrii departamentului de admitere al Brockenhurst College – cel mai de succes liceu din Marea Britanie, care in 2013 a celebrat UN SECOL de excelenta academica!

La eveniment sunt asteptati in special elevii cu varsta de 15+ ani si parintii acestora, care considera admiterea/transferul intr-un liceu public din Marea Britanie pentru anul academic 2016-2017 sau pentru urmatorul.

In cadrul intalnirilor vom discuta despre:

›› Liceu in Marea Britanie vs Liceu in Moldova

›› particularitatile programelor pre-universitare A-levels si Foundation

›› taxe de studiu si surse de finantare

›› Brexit si consecintele acestuia

›› conditii de admitere

›› optiuni de cazare

›› posibilitati de studiu post-liceale in Marea Britanie si alte tari.

 

Prezentarile vor fi sustinute in limba engleza, cu suport in romana si rusa, la sediul EXCEL (Chisinau, str. Pushkin 45), incepand cu ora 17:30.


Participarea la sesiuni este absolut gratuita, va fi nevoie doar de o inregistrare in prealabil, care poate fi facuta online, completand formularul de mai jos si rezervand astfel unul din cele 35 de locuri disponibile pentru fiecare sesiune.

Pentru orice alte intrebari sau precizari nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 022224059 sau la adresa de e-mail info@excel.md.

 

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.