Latest news

toate știrile
03.06.2016

Новости образования/Știri Principale

CATS SCHOLARSHIPS 2016: registration OPEN!

Новости образования/Știri PrincipaleCATS Colleges, UK, lanseaza un nou program bursier, dedicat celor interesati sa-si continue studiile liceale in Marea Britanie! Tinerii vor concura in cadrul catorva probe de concurs pentru un numar de burse de pana la 50% reducere din taxa pentru programele de studii liceale (GCSE, A Levels si IB), oferite in cadrul unuia dintre colegiile CATS: Canterbery,Cambridge si London.

GCSE (General Certificate of Secondary Education) – program cu durata de 2 ani, conceput pentru elevi de 14+ ani, care doresc sa aplice pentru A Levels sau IB, dar nu au varsta sau nivelul necesar de cunoastere a limbii engleze pentru a fi admisi.

A Levels – program de studii medii in Marea Britanie, cel mai popular in randurile elevilor internationali, care consta in studierea intensiva, pe parcursul a 2 ani, a 3-4 discipline scolare, la alegerea elevilor. A Levels este echivalentul Bacalaureatului din RM si, odata promovat, ofera acces direct in toate universitatile din Marea Britanie si alte peste 185 de tari ale lumii.

International Baccalaureate (IB) – program academic de studii pre-universitare, cu durata de 2 ani, conceput pentru elevii interesati de un spectru mai larg (mai mult de 3 sau 4) discipline academice, care, odata promovat, la fel ca si A Levels, ofera acces direct in toate universitatile din UK si alte peste 185 de tari ale lumii.

 

Programul bursier se adreseaza elevilor din Republica Moldova, cu cel putin 8 clase absolvite si 14 ani impliniti. Sprijinul financiar va fi oferit candidatilor care vor putea demonstra (in cadrul etapelor concursului) ca au un potential academic avansat si dorinta ferma de a studia in UK.

(!) Atentionam ca invingatorii concursului urmeaza sa-si ia angajamentul de a finanta restul costurilor de studiu si cheltuielilor de trai in Marea Britanie.

Inregistrarea si preselectia participantilor se va desfasura online, pana la data de 16 Iunie 2016, ora 00:00. Formularul de inscriere si conditiile de participare pot fi gasite pe pagina concursului.

 

Pentru detalii suplimentare si alte intrebari ne puteti oricand contacta la adresa de e-mail info@excel.md sau la nr. de telefon (022) 22-40-59.

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.