Latest news

 • Liceul Britanic Brockenhurst iti da intalnire la Chisinau!

  Liceul Britanic Brockenhurst iti da intalnire la Chisinau!

  In perioada 15-16 Noiembrie, invitam atat elevii de 15+ ani si parintii acestora, cat si profesorii si specialistii in domeniul academic la o intalnire Brockenhurst College - unul dintre cele mai de succes licee britanice, cu peste 100 ani de excelenta academica... >>>>>

  14.02.2018
 • Studii liceale in UK: eveniment pentru liceeni si parinti

  Studii liceale in UK: eveniment pentru liceeni si parinti

  Afla din prima sursa cum e sa fii elev intr-un liceu public din Marea Britanie la intalnirile cu reprezentantii prestigiosului Brockenhurst College, UK, care vor avea loc in perioada 31 Iunie - 1 Iulie 2016, la sediul EXCEL... >>>>>

  31.10.2017
 • CATS SCHOLARSHIPS 2016: registration OPEN!

  CATS SCHOLARSHIPS 2016: registration OPEN!

  CATS Colleges, UK, lanseaza un nou program bursier, adresat elevilor din Moldova, interesati sa-si continue studiile liceale in Marea Britanie. Este vorba de cateva burse in marime de 50% reducere din taxa de studii pentru programele ... >>>>>

  31.10.2017
 • Nicolae Barcaru, despre experienta sa de studiu la o scoala publica in UK

  Nicolae Barcaru, despre experienta sa de studiu la o scoala publica in UK

  Afla din prima sursa cum e sa fii elev de liceu intr-o scoala britanica in interviul ce urmeaza >>>>>

  31.10.2017
 • Şcoli cu internat în UK. Public sau Privat?

  Şcoli cu internat în UK. Public sau Privat?

  Într-o formă simplă şi pe cât se poate de înţeleasă pentru părinţi şi elevi, Harry Potter a contribuit, aparent, la promovarea şcolilor internat (Boarding School) din Marea Britanie într-o măsură mult mai mare decât >>>

  30.03.2017
toate știrile
25.05.2016

Новости образования/Știri Principale

ACTIVATE Scholarships 2016 contest' winners!

Новости образования/Știri PrincipaleSuntem bucurosi sa anuntam ca ACTIVATE Scholarships 2016 si-a gasit castigatorii! Este vorba de 13 tineri care au castigat burse de 6.250 GBP pentru programul academic A-Levels (echivalent cu ultimii 2 ani de liceu) si alti 4 care au castigat burse de 50% reducere din taxa de studii pentru International Foundation Programme (un an pregatitor pentru admitere la facultate) in cadrul colegiilorACTIVATE. Lista completa a norocosilor o veti gasi pe pagina concursului, in sectiunea AWARD.

Felicitam pe invingatori si pe toti cei care s-au calificat in etapa finala a concursului! De asemenea, apreciem mult efortul pe care l-au depus toti participantii si le uram tuturor succese academice remarcabile!

Nu este ultimul concurs de acest gen pe care-l organizam impreuna cu partenerii nostri de peste hotare, asa ca va invitam sa ne urmariti stirile cu atentie si in continuare, pentru a fi la curent cu perioada desfasurarii acestora si conditiile lor de participare.

Si nu uitati, suntem intotdeauna aici sa va raspundem la intrebari si sa va ajutam la realizarea ambitiilor voastre academice, asa ca nu ezitati sa ne vizitati, sa ne scrieti sau sa ne sunati!

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.