Germany

IUBH School of Business and Management

University

IUBH School of Business and Management IUBH School of Business and Management IUBH School of Business and Management IUBH School of Business and Management IUBH School of Business and Management IUBH School of Business and Management IUBH School of Business and Management IUBH School of Business and Management IUBH School of Business and Management IUBH School of Business and Management IUBH School of Business and Management IUBH School of Business and Management

Universitatea Internationala de Stiinte Aplicate Bad Honnef (IUBH) este una dintre cele mai importante institutii de inavatamant superior private si singura universitate germana de Stiinte Aplicate apartinand asociatiei celor mai bune scoli hoteliere din lume. In plus, certificatul UNWTO.TedQual a fost recent acordat IUBH de catre Organizatia Mondială a Turismului a Natiunilor Unite. Studentii beneficiaza de o retea globala de universitati si companii prestigioase in calitate de parteneri. Datorita studiilor orientate mai mult practic si cu predare in limba engleza, universitatea lanseaza anual specialisti calificati pentru o piata inernationala exigenta.

IUBH ofera un spectru larg de programe de licenta in Hospitality Management, Tourism Management, Event Management, Aviation Management şi International Management, cat si programe de masterat in International Management si Transport&Logistics Management.

Globalizarea genereaza incontinuu numeroase oportunitati pentru absolventi si IUBH isi pregateste perfect studentii pentru a deveni manageri de success cu perspectiva globala. Toate programele sunt predate in limba engleza – argument forte pentru studenti originari din diferite tari ale lumii ca sa aleaga IUBH.

Campusul principal al IUBH este situat in parcul St. Anno, chiar in inima orasului Bad Honnef. Parcul este impanzit de cladiri istorice, restaurate, cladiri cu arhitectura moderna, ceea ce reda campusului o atmosfera unica. Infrastructura campusului este una puternic dezvoltata si ofera studentilor tot de ce au nevoie pentru a studia si a se simti confortabil: sali de clasa moderne si bine dotate, WLAN pe intreg teritoriul campusului, o biblioteca cu baza de date bogata pentru cercetari on-line, o bucatarie moderna, utilizata pentru predarea modulelor practice pentru studentii ce studiază Managementul Hotelier etc.
De ce sa alegi IUBH?

1. Studii cu predare in limba engleza. IUBH este prima universitate germana care a fost creata pentru a preda toate cursurile in limba engleza, stabilind astfel noi standarde pentru invatamantul international oferit de Germania. Studentii internationali au oportunitatea sa studieze in limba engleza si sa-si imbunatateasca cunostintele de limba germana pe parcursul studiilor.


2. Viza de munca si de resedinta pentru UE. Germania are o economie puternică, dar piaţa fortei de munca este in scadere din cauza schimbarilor demografice. Astfel, guvernul German a deschis caile imigrantilor cu calificare inalta: fiecare absolvent al universitatilor germane beneficiaza de Viza de munca si de resedinta pe intreg teritoriul UE, dupa ce au lucrat 3 ani full-time in Germania.


3. Programe in domeniul unei industrii in plina dezvoltare. Succesul studentilor dupa absolvire depinde foarte mult de instruire, de abilitatile sale, de asistenta in cautarea locului de munca si, nu in ultimul rand, de domeniul studiat. Cursurile universitatii IUBH sunt selectate in industriile in crestere, care ofera locuri de munca pentru absolventi.


4. Serviciul Cariera, unde abilitatile intalnesc oportunitatile. Abilitatile sunt importante si necesare, dar nu sunt suficiente pentru a incepe o cariera de succes: studentii trebuie sa fie gasiti de catre companii sau institutii care vor aprecia abilitatile lor. Cu sprijinul lectorilor "CEO" de la IUBH , care sunt lideri in domeniul afacerilor, in cadrul universitatii se organizeaza seminare, unde studentii pot interactiona direct cu angajatorii. Departamentul Career Services al IUBH acorda asistenta substantiala, recomandand angajatorilor studenti pentru a urma stagieri pe durata studiilor si pentru a fi angajati in campul muncii dupa absolvire.


Programe de studii

Programe de Licenta (cu predare in limba engleza):

Aviation Management

International Event Management

Hospitality Management

International Management

International Marketing Management

Tourism Management

Preparatory Programmes


Programe de masterat (cu predare in limba engleza):

MBA International Business

International Management

Int. Management - Marketing

Int. Management - Human Resources

Int. Management - Finance & Accounting

Int. Management - Aviation

Int. Management - Hospitality

International Management - Health Care

Int. Management - IT Management

Int. Management - Non-Business Graduates

Transport & Logistics

Preparatory Programmes


Conditii de admitere

Pentru programele de licenta:

- Diploma de Bacalaureat

- nivel minim de cunoastere a limbii engleze echivalent cu IELTS 6.0 sau iBT TOEFL 80


Pentru programele de master:

- Diploma de Licenta

- nivel minim de cunoastere a limbii engleze echivalent cu IELTS 6.0


Termen-limita de aplicare la oricare dintre programele de studii IUBH este la 15 Iulie.


Taxe de studii

Pentru programele de licenta, studentii EU vor achita o taxa de cca 4.825 €/semestru, studentii non-EU – 5.200 €/semestru. Pentru programele de masterat, taxa pentru studentii EU este de cca 4.420 €/semestru si pentru cei non EU – 4.900 €/semestru.


Cazare

Studentii IUBH au doua optiuni de cazare: fie opteaza pentru resedinta studenteasca in unul din campusurile universitare Bad Honnef, Bad Reichenhall sau Berlin, fie inchiriaza o locuinta in sectorul privat, in dependenta de necesitati, preferinte si resurse finanaciare.


PASI DE URMAT

Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.