Germany

IUBH University of Applied Science

University

IUBH University of Applied Science IUBH University of Applied Science IUBH University of Applied Science IUBH University of Applied Science IUBH University of Applied Science IUBH University of Applied Science IUBH University of Applied Science IUBH University of Applied Science IUBH University of Applied Science IUBH University of Applied Science IUBH University of Applied Science IUBH University of Applied Science

IUBH University of Applied Sciences este una dintre cele mai importante institutii de inavatamant superior private si singura universitate germana de stiinte aplicate apartinand asociatiei celor mai bune scoli hoteliere din lume. In plus, certificatul UNWTO.TedQual a fost recent acordat IUBH de catre Organizatia Mondială a Turismului a Natiunilor Unite. Studentii beneficiaza de o retea globala de universitati si companii prestigioase in calitate de parteneri. Datorita studiilor orientate mai mult practic si cu predare in limba engleza, universitatea lanseaza anual specialisti calificati pentru o piata inernationala exigenta.

Globalizarea genereaza incontinuu numeroase oportunitati pentru absolventi si IUBH isi pregateste serios studentii pentru a deveni manageri de success cu perspectiva globala. Intreg spectrul de programe este oferit in limba engleza – argument forte pentru studenti originari din diferite tari ale lumii ca sa aleaga IUBH.

Campusul principal al IUBH este situat in parcul St. Anno, chiar in inima orasului Bad Honnef. Parcul este impanzit de cladiri istorice, restaurante, cladiri cu arhitectura moderna, ceea ce reda campusului o atmosfera unica. Infrastructura campusului este una puternic dezvoltata si ofera studentilor tot de ce au nevoie pentru a studia si a se simti confortabil: sali de clasa moderne si bine dotate, WLAN pe intreg teritoriul campusului, o biblioteca cu baza de date bogata pentru cercetari on-line, o bucatarie moderna, utilizata pentru predarea modulelor practice pentru cei care studiază Managementul Hotelier etc.
De ce sa alegi IUBH?

1. Studii cu predare in limba engleza. IUBH este prima universitate germana care a fost creata pentru a preda toate cursurile in limba engleza, stabilind astfel noi standarde pentru invatamantul international oferit de Germania. Studentii internationali au oportunitatea sa studieze in limba engleza si sa-si imbunatateasca cunostintele de limba germana pe parcursul studiilor.


2. Viza de munca si de resedinta pentru UE. Germania are o economie puternică, dar piaţa fortei de munca este in scadere din cauza schimbarilor demografice. Astfel, guvernul German a deschis caile imigrantilor cu calificare inalta: fiecare absolvent al universitatilor germane beneficiaza de Viza de munca si de resedinta pe intreg teritoriul UE, dupa ce au lucrat 3 ani full-time in Germania.


3. Programe in domeniul unei industrii in plina dezvoltare. Succesul studentilor dupa absolvire depinde foarte mult de instruire, de abilitatile sale, de asistenta in cautarea locului de munca si, nu in ultimul rand, de domeniul studiat. Cursurile universitatii IUBH sunt selectate in industriile in crestere, care ofera locuri de munca pentru absolventi.


4. Serviciul Cariera, unde abilitatile intalnesc oportunitatile. Abilitatile sunt importante si necesare, dar nu sunt suficiente pentru a incepe o cariera de succes: studentii trebuie sa fie gasiti de catre companii sau institutii care vor aprecia abilitatile lor. Cu sprijinul lectorilor "CEO" de la IUBH , care sunt lideri in domeniul afacerilor, in cadrul universitatii se organizeaza seminare, unde studentii pot interactiona direct cu angajatorii. Departamentul Career Services al IUBH acorda asistenta substantiala, recomandand angajatorilor studenti pentru a urma stagieri pe durata studiilor si pentru a fi angajati in campul muncii dupa absolvire.


Programe de studiu in engleza

Programe de Licenta:

International Event Management

International Marketing Management

International Tourism Management

Tourism Management

International Hospitality Management

Hospitality Management

International Aviation Management

Aviation Management

International Management

Preparatory Programmes


Programe de master:

Preparatory Programmes

Engineering Project Management

Finance & Accounting

International Aviation Management

International Health Care Management

International Hospitality Management

International Human Resource Management

International Marketing Management

IT Management

Leadership & Management

Transport & Logistics Management

Big Data Management


Master International Management cu specializare in:

Aviation
Big Data Management
Finance & Accounting
Health Care Management
Hospitality
International Human Resource Management
International Marketing
IT Management
Logistics & Transport


Master of Business Administration:

MBA Clinical Research Management

MBA International Business

MBA International Business cu specializare in:

Aviation
Big Data Management
Finance & Accounting
Health Care Management
Hospitality
International Human Resource Management
IT Management
International Marketing
Engineering Project Management
Logistics & Transport


NEW! Programe disponibile din toamna 2020:

B.A. Digital Business

B.Sc. Computer Science

M.Sc. Computer Science

M.A. Engineering & Management


Conditii minime de admitere

+ Diploma de Bacalaureat (pentru Licenta) sau de Licenta, intr-un domeniu relevant (pentru Master)

+ nivel minim de cunoastere a limbii engleze echivalent cu IELTS 6.0, iBT TOEFL 80 sau Duolingo 105

+ CV si scrisoare de motivare


Termen-limita de aplicare la oricare dintre programele de studii IUBH este la 15 Iulie.


Taxe de studii

IUBH aplica taxe pentru toate categoriile de studenti, marimea acestora variind in dependenta de cetatenia pe care o detine studentul si de programul ales. Astfel, pentru programele de licenta, studentii EU vor achita o taxa de la 5.500 EUR/semestru, studentii non-EU – de la 6.530 EUR/semestru. Pentru programele de master, taxa pentru studentii EU incepe de la 5.290 EUR/semestru si pentru cei non EU – de la 7.290 EUR/semestru.

Cifre exacte + informatie actualizata la zi despre alte taxe suplimentare si mijloace de finantare, puteti gasi pe site-ul universitatii.


Cazare

Studentii IUBH au doua optiuni de cazare: fie traiul in resedinta studenteasca (vezi Bad Honnef si Berlin), fie inchirierea unei locuinte in sectorul privat, in corespundere cu necesitatile, preferintele si resursele financiare.


PASI DE URMAT

Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.