Germany

Humboldt Teens | 13-18*

Vacante / Каникулы

Humboldt Teens | 13-18* Humboldt Teens | 13-18* Humboldt Teens | 13-18* Humboldt Teens | 13-18* Humboldt Teens | 13-18* Humboldt Teens | 13-18* Humboldt Teens | 13-18* Humboldt Teens | 13-18*

 • RO
 • RU

Humboldt-Institut este una din cele mai bune scoli lingvistice din Germania, fondata in 1977, numarind, in prezent, 15 centre de studii prin toata tara si oferind programe calitative de studiere a limbii germane pentru copii.

O caracteristica distinctiva a scolii Humboldt este calitatea inalta si intensitatea cursurilor, varietatea programelor sportiv-distactive si multitudinea de excursii. Centrele Humboldt –Institut sunt, de regula, amplasate in orasele mici si sigure, fapt ce permite un contact mai apropiat cu purtatorii nativi ai limbii, o cunoastere mai buna a limbii germane, recreerea in aer liber, practicarea sporturilor si vizitarea multor locuri istorice, centre culturale, galerii si descoperirea acestei tari minunate-Germania. In plus, studierea limbii germane la cursurile Goethe-Institut ofera perspective minunate pentru instruirea ulterioara in scolile private sau la facultatile germane.

Programele de vara pentru copii se desfasoara in iunie-august si ofera elevilor posibilitatea de a-si perfectiona nivelul de cunoastere a limbii germane, de a-si imbogati vocabularul si, totodata, de a lega noi prietenii din toate colturile globului, de a petrece vacanta de vara intrun mod vesel, de neuitat, participind la diverse programe sportive, distractive si excursii.

Bad Schussenried (10-14 ani)-un oras istoric frumos, situat intro localitate pitoreasca si cunoscut pentru statiunile sale balneare: izvoare curative, bai cu namol, etc. Scoala Humboldt Institut din Bad Schussenried reprezinta cea mai mare scoala de studiere a limbii germane ca limba straina din Germania. Scoala dispune de o piscina interioara mare, terenuri de tenis si o multitudine de terenuri pentru odihna activa a copiilor.
Cazarea-in camere cu toate comoditatile si balcon.
Costul-€ 1850 / 2 saptamini.
La fel, aici sunt disponibile programe pentru toata familia.

Lindenberg(13-17 ani)- o statiune turistica, situata in pitoreasca regiune Westallgau, la poalele Alpilor, in sudul Germaniei, in apropierea lacului Boden. Este un loc popular pentru odihna si sport: schiat si patinaj, jocul curling pe lac. Scoala Humboldt-Institut din Lindenberg este primul si unicul loc din Germania, unde tinerii studenti din toata lumea pot locui si studia limba germana pe parcursul intregului an si se pot pregati de admiterea la o scoala –internat germana. Centrul educational al scolii este amplasat la 10 min de mers de centrul orasului. Scoala dispune de o piscina, sala de gimnastica, terenuri pentru mini golf, terenuri pentru diverse jocuri, o camera de recreere cu TV si DVD, un centru IT cu acces la Wi-fi si multe altele.
Cazare:
• in resedinta, in camere de 1,2,3,4 persoane;
• in familie gazda, in camere de 1, 2 personae.
Costul-€ 2130 / 2 saptamini.

Berlin (15-18 ani)-un centru educational modern, cu clase luminoase si spatioase, amplasat chiar in centrul orasului, in apropierea garii de tren centrale, intro zona verde, pe o strada linistita si sigura, departe de galagia turistilor si agitatia marelui oras. Cazarea-in Youth Guest House, in camere de 2, 3, 4 persoane. Camerele sunt luminoase si mobilate modern, cu baie si wc proprii.
Costul-€ 3330 / 3 saptamini.

Koln (15-18 ani)-scoala eset situata in cladirea Cologne City Hostel, intrun cartier llinistit al orasului, nu prea departe de orasul vechi, cu nenumaratele sale muzee, magazine si evenimente distractive, desfasurate cu regularitate. Lectiile au loc in sali de clasa spatioase, echipate modern. Este important si faptul ca elevii locuiesc acolo unde invata si nu trebuie sa piarda timp in drum(camere de 2 persoane cu toate comoditatile).
Costul-€ 2320 / 2 saptamini.

Dusseldorf (15-18 ani) este considerata drept unul din cele mai interesante si populare metropole din Germania. Lectiile de limba germana se desfasoara in City Hostel. Este un hotel modern, pentru tineri, unde sunt create toate conditiile pentru studiere, trai si odihna. In hostel sunt 7 Sali de conferinta spatioase, dotate cu mobilier functional si echipament IT necesar pentru ore. Pe intreg teritoriul este acces liber la Wi-fi, zone de recreere cu TV, o terasa deschisa, unde elevii se pot odihni pe sezlonguri. Cazarea-in hostel, in camere de 2 persoane, cu toate comoditatile.
Costul- € 2080 / 2 saptamini.

Kempten (14-18 ani)-tarimul castelelor bavareze si peisajelor alpine. Casa de oaspeti JUFA, unde se desfasoara lectiile este amplasata intrun cartier linistit, la o distanta de mers apropiata de centrul orasului. Orele se petrec in sali de clasa speciale, foarte spatioase si in salile de conferinta, dotate cu table interactive, tehnica computerizata necesara si un mobilier de lemn comod. In hotel si pe teritoriul acestuia sunt multe zone de odihna, un home cinema, zone publice cu acces gratuit la Wi-fi, incaperi pentru ping-pong si billiard. Amatorii de odihna activa vor putea face plimbari cu bicicleta si vizita aquaparc-ul CamboMare.
Cazarea –in hostel, in camere de 3, 4 persoane cu toate comoditatile.
Costul- € 2220 / 2 saptamini.

Meersburg(15-18 ani) este un oras pitoresc, inconjurat de livezi si plantatii de vita–de-vie, amplasat pe malul Nordic al lacului Konstanz, in Baden-Wurttenberg, cunoscut centru turistic din Germania. De aici se deschide o priveliste minunata asupra Alpilor elvetieni si celor austrieci. Centrul lingvistic este situat in edificiul istoric al scolii muzicale “Jugendmusikschule”, in centrul orasului, aproape de faimosului castel Meersburg, in cinstea caruia a fost denumit orasul.
Cazare
• hostel in centrul orasului
• familii-gazda
Costul- € 1,950/2 saptamini pentru cazarea in familia gazda si € 2,150/2 saptamini pentru cazarea in hostel.

Munchen(15-18 ani)-capitala Bavariei, al treilea oras ca marime si al doilea cel mai vizitat oras din Germania, unul dintre cele mai primitoare orase, ce a pastrat traditiile vechi, sarmul si siguranta tipica unui orasel medieval.
Lectiile se desfasoara in hostelul Don Bosco, amplasat chiar in centrul orasului Munchen. Pozitionarea orasului este ideala pentru descoperirea orasului si plimbari, iar resedinta reprezinta un loc linistit, cu o multitudine de resurse sportive si recreationale. Studentii scolii au posibilitatea de a juca volei, baschet, bowling, ping-pong, fotbal si de a practica inotul.
Cazare-in resedinta, amplasata in aceeasi cladire ca si salile de clasa. Elevii sunt cazati in camere de 2-4 persoane. Baia si wc sunt comune, pe etaj.
Costul - € 2,940 / 3 saptamini.

Schmallenberg-Bad Fredeburg(14-18 ani)-un orasel nu prea mare la Nord de Frankfurt, inconjurat de paduri si munti. Scoala lingvistica se afla in Academia Hermes, in Bad Fredeburg. Pe linga salile de clasa, aici se gaseste o camera de recreere (pentru jocuri si petreceri), un laborator de fotografie, sauna, billiard, loc pentru dartz, teren de fotbal, loc pentru barbecue, o terasa de vara- totul pentru ca participantii la program sa poata petrece timpul intrun mod vesel si interesant, pe orice timp.
Cazarea-in camere de 1-2 persoane, cu toate comoditatile.
Costul-€ 1980 / 2 saptamini.


Program de vara

Intensiv pentru incepatori-curs destinat celor ce incep sa studieze lima germana pentru prima data. Se petrec 25 de lectii (a cite 45 min) pe saptamina, pe parcursul carora profesorii calificati ajuta elevii sa insuseasca bazele limbii germane: constructiile gramaticale de baza, lexicul; depasirea barierelor lingvistice, bazele citirii si ale scrisului. Toate lectiile se petrec intro forma activa si captivanta, fapt ce contribuie la o asimilare mai rapida a materialului si la o aplicare ulterioara a acestuia.

Intensiv pentru intermediary- curs potrivit pentru cei ce au inceput deja sa invete Germana. Copiii isi imbogatesc vocabularul si isi consolideaza cunostintele de gramatica.

Unele centre ofera si Lectii individuale: 25, 30 sau 40 de lectii pe saptamina. Abordarea individuala a fiecarui elev are drept urmare o alegere reusita de programe, ce raspund necesitatilor individuale ale elevilor, atingerea unor rezultate inalte si rezolvarea problemelor concrete ale fiecarui tinar student.


Activitati de agrement

1 excursie pentru jumatate de zip e saptamina (Munchen, Stuttgart, Konstanz, castelele Neusweinstein si Linderhoff, Augsburg, Kempten, Ravensburg, etc).

Se organizeaza jocuri (baschet, handbal, fotbal, volei, badminton, inot, alpinism, ciclism montan, tenis, mini golf), discoteci si barbecue, exista posibilitati de a practica olaritul, desenul, pictura pe matase si altele.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.