Germany

Humboldt Juniors | 7-14*

Vacante / Каникулы

Humboldt Juniors | 7-14* Humboldt Juniors | 7-14* Humboldt Juniors | 7-14* Humboldt Juniors | 7-14* Humboldt Juniors | 7-14* Humboldt Juniors | 7-14* Humboldt Juniors | 7-14* Humboldt Juniors | 7-14*

 • RO
 • RU

Humboldt-Institut este una din cele mai bune scoli lingvistice din Germania, fondata in 1977, numarind, in prezent, 15 centre de studii prin toata tara si oferind programe calitative de studiere a limbii germane pentru copii.

O caracteristica distinctiva a scolii Humboldt este calitatea inalta si intensitatea cursurilor, varietatea programelor sportiv-distactive si multitudinea de excursii. Centrele Humboldt –Institut sunt, de regula, amplasate in orasele mici si sigure, fapt ce permite un contact mai apropiat cu purtatorii nativi ai limbii, o cunoastere mai buna a limbii germane, recreerea in aer liber, practicarea sporturilor si vizitarea multor locuri istorice, centre culturale, galerii si descoperirea acestei tari minunate-Germania. In plus, studierea limbii germane la cursurile Goethe-Institut ofera perspective minunate pentru instruirea ulterioara in scolile private sau la facultatile germane.

Programele de vara pentru copii se desfasoara in iunie-august si ofera elevilor posibilitatea de a-si perfectiona nivelul de cunoastere a limbii germane, de a-si imbogati vocabularul si , totodata, de a lega noi prietenii din toate colturile globului, de petrece vacanta de vara intrun mod vesel , de neuitat, participind la diverse programe sportive, distractive si excursii.

Schloss Wittgenstein (7-11 ani)-castelul Wittgenstein reprezinta o proprietate familiala a renumitei dinastii Wittgenstein, edificata in 1187, amplasata in apropierea faimoasei statiuni turistice Bad Laasphe, la 120 km de orasul Koln. Aceasta localitate minunata este inconjurata de faimosii munti Rothaar. Cazarea –in resedinta, in camere de 3-4 persoane cu toate comoditatile.
Costul-€ 3030 / 3 saptamini.
Schloss Wittgenstein este unul din putinele centre, unde este accesibil programul de familie, un program pentru copii si adulti, ce doresc sa studieze limba germana in aceeasi scoala. Adultii locuiesc in castelul Witggenstein, in camere de 1-2 persoane. Activitatile pentru copii si adulti sunt desfasurate separat, dar la aceleasi ore. Intensitatea programului-25 de lectii pe saptamina. Durata lectiei este de 45 de minute, activitatile se desfasoara de luni pina vineri, de la 8.30 pina la 13.00, cu doua pauze de masa. In grupele mini studiaza 2-4 persoane. Atribuirea la un anumit grup se face in baza rezultatelor testului, ce apreciaza nivelul initial de cunoastere a limbii. Sunt prevazute lectii pentru dezvoltarea tuturor competentelor lingvistice (citire, scris, auditie si comunicare verbala).
Costul programului pentru adulti-1420 €/ saptamina.

Reimlingen (9-13 лет)-aici se afla centrul pentru copii de studiere a limbii germane, San Albert House, situat la 4km de orasul medieval, Nordlingen, intro regiune unica, ce abunda in monumente naturale si istorice.
Cazarea-in resedinte , in camere de 2-4 persoane, cu toate comoditatile.
Costul - € 1990 / 2 saptamini.

Lenin (9-13 ani) –oraselul Lenin, fondat 825 de ani in urma se afla in imediata apropiere de Berlin, Potsdam, fiind inconjurat de rauri si lacuri si paduri virgine impresionante. Cursurile lingvistice se petrec pe teritoriul Institutului de arte plastice si cultura, amplasat pe malul lacului Klostersee. Scoala este situata intrun loc unde elevii se pot delecta cu plimbari in aer liber, sau cu bicicleta. Lacul din apropiere face posibila practicarea yachting-ului si inotului.
Cazarea este in campusul universitar, in camere de 2-4 persoane.
Costul - € 3150 / 3 saptamini.

Castelul Hessen (9-13 ani)-scoala intruneste farmecul unui castel de poveste si conditii moderne de studiere si trai. Edificiul scolii este realizat in stil gotic, fiind inconjurat de peluze verzi, unde copiii se pot odihni in timpul liber. Castelul Hessen va deveni locul perfect de studii pentru cei pasionati de istorie, arhitectura si natura.
Copiii sunt cazati in resedinte confortabile, in camere de doua persoane.
Costul - € 1990 / 2 saptamini.

Bad Schussenried (10-14 ani)-un oras istoric frumos, situat intro localitate pitoreasca si cunoscut pentru statiunile sale balneare: izvoare curative, bai cu namol,etc. Scoala Humboldt Institut din Bad Schussenried reprezinta cea mai mare scoala de studiere a limbii germane ca limba straina din Germania. Scoala dispune de o piscina interioara mare, terenuri de tenis si o multitudine de terenuri pentru odihna activa a copiilor.
Cazarea-in camere cu toate comoditatile si balcon.
Costul - € 2130 / 2 saptamini.

Bad Durrheim (11-14 ani)-este o statiune climaterica, faimoasa pentru aerul alpin de puritatea cristalului, mult soare, umiditate scazuta, cantitate minima de precipitatii si lipsa arsitei, avind un impact benefic asupra sanatatii.
Lectiile se desfasoara in St. Christophorus Youth Hostel. Elevii zunt cazati in camere de 2-4 persoane, cu baie si wc comune.
Costul - € 2040 / 2 saptamini.


Program de vara

Intensiv pentru incepatori-curs destinat celor ce incep sa studieze lima germana pentru prima data. Se petrec 25 de lectii (a cite 45 min) pe saptamina, pe parcursul carora profesorii calificati ajuta elevii sa insuseasca bazele limbii germane: constructiile gramaticale de baza, lexicul; depasirea barierelor lingvistice, bazele citirii si ale scrisului. Toate lectiile se petrec intro forma activa si captivanta, fapt ce contribuie la o asimilare mai rapida a materialului si la o aplicare ulterioara a acestuia.

Intensiv pentru intermediary- curs potrivit pentru cei ce au inceput deja sa invete Germana. Copiii isi imbogatesc vocabularul si isi consolideaza cunostintele de gramatica.

Unele centre ofera si Lectii individuale: 25, 30 sau 40 de lectii pe saptamina. Abordarea individuala a fiecarui elev are drept urmare o alegere reusita de programe, ce raspund necesitatilor individuale ale elevilor, atingerea unor rezultate inalte si rezolvarea problemelor concrete ale fiecarui tinar student.


Activitati de agrement

1 excursie pentru jumatate de zip e saptamina (Munchen, Stuttgart, Konstanz, castelele Neusweinstein si Linderhoff, Augsburg, Kempten, Ravensburg, etc).

Se organizeaza jocuri (baschet, handbal, fotbal, volei, badminton, inot, alpinism, ciclism montan, tenis, mini golf), discoteci si barbecue, exista posibilitati de a practica olaritul, desenul, pictura pe matase si altele.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.