Germany

Sprachcaffe Frankfurt | 12-21*

Vacante / Каникулы

Sprachcaffe Frankfurt | 12-21* Sprachcaffe Frankfurt | 12-21* Sprachcaffe Frankfurt | 12-21* Sprachcaffe Frankfurt | 12-21* Sprachcaffe Frankfurt | 12-21* Sprachcaffe Frankfurt | 12-21* Sprachcaffe Frankfurt | 12-21* Sprachcaffe Frankfurt | 12-21* Sprachcaffe Frankfurt | 12-21* Sprachcaffe Frankfurt | 12-21* Sprachcaffe Frankfurt | 12-21*

 • RO
 • RU

Timp de peste 20 de ani Sprachcaffe este atribuit la categoria centrelor educationale de top pentru “oameni de toate virstele si nationalitatile”. Compania Sprachcaffe este sigura ca succesul in studierea unei limbi straine nu consta doar in invatarea gramaticii, ci imbinarea armonioasa a instruirii si cunoasterii culturii si vetii tarii, limba careia se invata. Doar atunci veti vorbi cu-adevarat aceasta limba!

Denumirea institutiei vine de la: "Sprach" (trad. din germana ” lingvistic”) si "Caffe”(trad. din Italiana “cafenea”)-"Sprachcaffe"(“ cafenea lingvistica”). Insasi denumirea vorbeste despre esenta acestor cursuri-o atmosfera destinsa de comunicare si instruire, regasita in fiecare scoala Sprachcaffe din toata lumea. Sprachcaffe propune elevilor sai cursuri in acele tari, limba carora ei isi doresc sa studieze. Din aceasta perspectiva, tara, cultura si locuitori sai reprezinta o parte componenta a instruirii. Veti studia intro atmosfera placuta, fara frica de a gresi, de parca ati fi intilnit niste prieteni intro “cafenea lingvistica” ("caffé linguístico) in Anglia, Franta, Germania sau alte tari.

Avantajele: cursurile de limbi straine va vor extinde orizontul intercultural, dat fiind ca veti avea posibilitatea de a cunoaste nu doar cultura tarii gazda, dar si cultura altor studenti, veniti aici din toata lumea.

Sprachcaffe Frankfurt – reprezinta una dintre cele mai diversificate scoli din retea, ce ofera cursuri de limba germana in conditii perfecte. Dupa orele de limba germana, veti putea aplica in practica cunostintele accumulate in comunicarea cu nemtii. Este metoda optima de a consolida limba germana! Elevilor li se propune un program special” Vacanta in Frankfurt”, ce combina studierea limbii germane cu o vacanta minunata.

Scoala "Sprachcaffe Languages PLUS" este situata intro zona eleganta si sigura, Sachsenhaus, la citeva minute de centru. Scoala e amplasata intrun frumos edificiu istoric, cu cafenea si terasa, unde studentii se pot relaxa dupa ore. Linga scoala sunt multe cafenele si magazine. Statia de metrou Schweizer Platz si strada principala High street se afla la 2 min de mers pe jos, iar centrul orasului la 5 min de mers cu transportul public. Scoala va va intilni intro cafenea draguta, unde elevii se pot odihni pina la ore si dupa. Salile de clasa luminoase, unde se petrec cursurile, se afla la etajul 5.

Pe linga cursurile de limba germana, Scoala din Frankfurt propune si cursuri de limba engleza.


Program de vara

Limba engleza - o posibilitate minunata de a invata eficient limba engleza: cursurile lingvistice pentru tineri sunt o optiune ideala pentru cei ce doresc sa invete limba engleza repede si calitativ.
In Frankfurt se propun cursuri de limba engleza pentru debutanti, ce sunt departe de orele standart plictisitoare cunoscute inca din scoala. Aici profesorii predau Engleza sub forma de joc. Cursul de limba engleza pentru tineri consta din 4-6 lectii pe zi, sau 20-30 lectii pe saptamina.O partea componenta a cursului este gramatica si lucrul cu textul, dar se pune accent pe comunicarea verbala, dat fiind ca doar aplicind cunostintele lingvistice in practica veti putea comunica cu incredere in limba engleza.

Limba germana - in scoala din Frankfurt se ofera diverse cursuri de limba germana, pe niveluri: de la incepator la avansat, astfel incit fiecare sa poata gasi aici ceva pe masura. Cursul de limba germana pentru tineri consta din 4-6 lectii pe zi, sau 20-30 lectii pe saptamina. Tot participantii sustin un test, dupa rezultatele caruia sunt repartizat in grupuri. In cadrul scolii activeaza profesori inalt calificati, cu studii superioare, caracterul, simtul umorului, energia si sensibiilitatea carora constituie cheia succesului acestor cursuri. Dupa ore, ei ofera sfaturi si sprijin in organizarea timpului liber si in solutionarea problemelor legate de limba.

Costul-de la 1195 Euro/ 2 saptamini in cazul cazarii in familie si 1635 Euro/2 saptamini-cazarea in resedinta.

Kick&Talk - oferta unica pentru doritorii de a combina cursul de limba germana si fotbalul! In fiecare zi dupa ore, participantii pot juca fotbal in clubul local:
Virsta:14-21 ani.
Supliment la cursul standart.
Antrenamente: 2 ore/pe zi cu jucatorii din Frankfurt.
Durata minima a programului: 2 saptamini.
Costul-+150 Euro/pe saptamina (programul se achita aditional).


Cazare

- in familia gazda, participantii sunt cazati in camere de 2 persoane, cu pensiune completa. Pranzul reprezinta lunch la pachet. Familiile selectate minutios locuiesc la o distanta de maxim 30 min de mers cu transportul public, sau si mai aproape.
- resedinta amplasata in apropierea scolii lingvistice, la 5-10 min de mers. Cazarea-in camere de pina la 4 persoane, cu baie comuna, cu studenti din toate tarile lumii.
- Hotel in Frankfurt- se afla in apropierea scolii. Aici participantii sunt cazati in camere de 2 persoane, cu baie proprie. Pranzul este la pachet.


Activitati de agrement

Programul de divertisment include diverse activitati distractive, de tipul seratelor dedicate nou-venitilor sau celor ce pleaca deja, calatorii pe Main, excursii prin oras, activitati sportive, inotul, shopping-ul, master-class-uri, concursuri si nopti cineastice. Este planificat si un picnic pe malul raului Main.

In costul programului este inclusa o excursie pe saptamina, spre exemplu la Horst, la gradina zoologica sau la Beach Club din Offenbach. Din cea de-a doua saptamina a programului elevii vor merge intro excursie de o zi in asa orase ca Wiesbaden, Heidelberg si Marburg. Astfel, in mod sigur, veti petrece timpul vesel si veti vizita frumoasele orase din Germania.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.