• ROM
 • РУС

EXCEL invita elevii liceelor din regiunea nordica a tarii si parintii lor sa participe la sesiunile informative dedicate studiilor peste hotare, care se vor desfasura la Balti, pe data de 01 Februarie 2019.

In cadrul evenimentului vom discuta despre cele mai solicitate desinatii de studiu precum: Germania, Austria, Marea Britanie, Olanda, Danemarca si alte tari. Aceste tari se bucura de o reputatie academica binemeritata, datorita calitatii deosebite a invatamantului, incepand cu ciclul primar si pana la cel post-universitar. Prestigiul institutiilor de invatamant, programele de studii exceptionale, posibilitatile numeroase de angajare dupa absolvire si multimea de programe bursiere sunt doar cateva criterii care asigura mentinerea stabila a acestor tari in topul celor mai populare printre studentii internationali.


Participantii la eveniment vor primi raspuns la un sir de intrebari importante precum:

+ De ce sa-ti faci studiile peste hotare si ce te asteapta, de fapt, acolo?

+ Cum sa-ti alegi institutia in care sa inveti?

+ Pentru ce programe de studii poti aplica?

+ Care sunt conditiile de admitere?

+ Care sunt taxele de studii?

+ Ce optiuni de finantare exista pentru studentii internationali?

+ Ce cheltuieli suplimentare va trebui sa suporti?

+ Ce optiuni de cazare sunt disponibile?

+ In ce consta procesul de admitere propriu-zis?


Prezentarile se vor desfasura vineri, 01 Februarie 2019, începând cu 14:00, in cadrul Liceului Teoretic "Dimitrie Cantemir" din mun. Balti, unde vor fi asteptati toti cei cu adevarat interesati si motivati sa-si faca studiile in strainatate.
Participarea la sesiune este absolut gratuita, va fi nevoie doar de o inregistrare in prealabil, care poate fi facuta online, completand formularul de mai jos.

Pentru orice alte intrebari sau precizari nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 022224059 sau la adresa de e-mail info@excel.md. • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.