USA

Yale University | 13-19*

Vacante / Каникулы

Yale University | 13-19* Yale University | 13-19* Yale University | 13-19* Yale University | 13-19* Yale University | 13-19* Yale University | 13-19* Yale University | 13-19*
Документ без названия
 • RO
 • RU

Yale University din 1701 an este membru al Asociatiei Ivy League si una din cele mai vechi si prestigioase universitati din SUA si intreaga lume. Aici si-au facut studiile 5 presedinti americani si mai multi guvernatori.

Ea este situata in New Heaven, unul din cele mai vechi orase din Noua Anglie, statul Connecticut, cu o populatie de 125.000 de oameni, la 1.5 ore distanta de New-York si 2.5 ore de Boston, fapt ce faciliteaza accesul studentilor spre capitala americana de business.

Teritoriul universitatii cuprinde 69 ha, fiind considerat drept unul dintre cele mai frumoase campusuri orasenesti din SUA, gratie numeroaselor alei, curti interioare, poienite si edificiilor sale istorice impresionante. Dotat cu sali de studiu bine echipate, universitatea gazduiesete citeva galerii de arta unde, paralel cu lucrarile profesorilor si ale elevilor sunt expuse lucrarile pictorilor de renume si un centru sportiv- Payne Whitney, unde elevii pot practica fitnessul, inotul,etc.
Programul taberei de vara

Programul Discovery include 20 de ore de Engleza pe saptamina (durata unei lectii-45 min) , 3 excursii de jumatate de zi, o excursie pe o zi intreaga. Pe durata programului studentii au posibilitatea de a-si perfectiona limba engleza, de a cunoaste activ cultura americana si de a prticipa la numeroase evenimente organizate de scoala.

Costul programului: de la $4,557 / 2 saptamini.

STEM Program (matematica, ingineria,tehnologie si stiinte).
Programul este conceput pentru cei pasionati de tehnologile moderne. In procesul instruirii copiii fac cercetari, experimente cu diverse materiale, creeaza dispositive proprii atit in timpul orelor, cit si pe durata excursiilor. Pentru copii sunt organizate intrevederi cu savanti, ingineri, antreprenori in Boston si imrejurimile acestuia.La curs se analizeza o diversitate mare de teme interesante, cum ar fi spre exemplu, bazele schemelor electrice si de regenerare, analiza datelor, energia solara si regenerabila.
Costul: $4,657 / 2 saptamini.


Cazare

Studentii sunt cazati in resedinta universitara, in camere de 1-2 persoane.Camera de baie si wc sunt partajate dupa raportul 1:6.

Alimentatie-pensiune completa in cantina moderna, lunch la pachet pe timpul excursiilor.


Sport si timp libere

Excursii: saptaminal-5 excursii pe jumatate de zi si o excursie de o zi( New York, Mystic Seaport (incl. vizita la acvariu si planetariu), Thimble Island and Sea Mist Thimble Island Cruise, Hammonasset Beach State Park, Connecticut Science Centre;

Sport si distractii: dansuri, show al talentelor, blind dating, disco, show de moda, vizionare de filme,concursuri, fotbal, inot, softball, tenis,volei, freesby.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.