USA

CATS Academy Boston | 14-17*

Vacante / Каникулы

CATS Academy Boston | 14-17* CATS Academy Boston | 14-17* CATS Academy Boston | 14-17* CATS Academy Boston | 14-17* CATS Academy Boston | 14-17* CATS Academy Boston | 14-17* CATS Academy Boston | 14-17* CATS Academy Boston | 14-17* CATS Academy Boston | 14-17* CATS Academy Boston | 14-17* CATS Academy Boston | 14-17*

 • RO
 • RU

Cats Academy Boston este un colegiu de clasa mondiala , parte din grupul colegiilor private CATS Colleges din SUA si Marea Britanie. Cu o experienta de peste 60 de ani, colegiul este unul dintre cele mai inovatoare si de succes institutii dn domeniu.CATS este acreditat de catre organizatia NEASC-ascociatia scolilor si a colegiilor din New England. Vecinatatea cu astfel de institutii educationale de renume precum Harvard si MIT(Massachusetts Institute of Technology) contribuie la crearea unei atmosfere irepetabile pentru studentii CATS Academy Boston.

Avantajele programului de vara CATS Academy Boston:
*Desfasurarea programului pe baza unui colegiu de top din SUA;
*Cursuri academice specializate;
*Campus mare si infrastructura dezvoltata;
*Program cultural variat.

Boston-unul din cele mai bune orase studentesti, cu un numar mare de universitati, reprezentind unul din cele mai mari centre politice si financiare din tara.In anul 216 CATS Academy Boston si-a mutat campusul in suburbia Braintree. Clasele sunt dotate cu tehnologii educationale si machete moderne, laboratoarele stiintifice dispun de utilaje ultramoderne de tipul iMac, iPad Pro si imprimanta 3-D.

Infrastructura: 36 de sali de clasa, 4 cabinete lingofonice, 9 laboratoare, 4 studiouri muzicale, 2 studiouri de arte, studiou teatral, scena teatrala, studiou de dans si yoga,terenuri pentru soccer si atletica, camine, centru medical, cantina.

Programul taberei de vara

STEM Program (engleza pentru domeniul matematicii, ingineriei,tehnologiei si al stiintei).
Programul este conceput pentru cei pasionati de tehnologile moderne. In procesul instruirii copiii fac cercetari, experimente cu diverse materiale, creeaza dispositive proprii atit in timpul orelor, cit si pe durata excursiilor. Pentru copii sunt organizate intrevederi cu savanti, ingineri, antreprenori in Boston si imrejurimile acestuia.La curs se analizeza o diversitate mare de teme interesante, cum ar fi spre exemplu, bazele schemelor electrice si de regenerare, analiza datelor, energia solara si regenerabila.
*Numarul elevilor in grup:12-15
*Intensitatea:20 ore pe saptamina
*Durata:2-4 saptamini
*Nivel minim de limba engleza: TOEFL40/IELTS 4.0
Costul: $4150 / 2 saptamini.

Ivy Leadership Program.
Cursul este conceput pentru doritorii de a aplica la universitatile din SUA.In timpul instruirii, elevii afla multe subtilitati ale procesului educational din SUA, invata sa redacteze un eseu, sa completeze o cerere de admitere, viziteaza universitatile de top, de genul Harvard, Brown, Yale, MIT,etc.
O atentie particulara este acordata pregatirii pentru examenele SAT-ACT. Cursul mai prevede ore zilnice de perfectonare a limbii engleze si evenimente extracuriculare pentru devoltarea aptitudinilor de comunicare.
*Numarul elevilor in grup:12-15
*Intensitatea:20 ore pe saptamina
*Durata:2-4 saptamini
*Nivel minim de limba engleza: TOEFL40/IELTS 4.0
Costul: $4150 / 2 saptamini.


Cazare

Copiii sunt cazati in resedinte noi si moderne din campusul colegiului.Toate camerele sunt de o singura persoana, avind baie si wc propriu si vedere pitoreasca la curte. Existenta Wi-fi-ului in camera face posibila comunicarea cu cei apropiati. Fiecare cladire are o sala de recreere, unde copiii pot privi filme, petrece timpul si comunica cu noii prieteni.
Alimentatia: 3 mese pe zi la cantina scolara


Sport si timp libere

Zilnic copiii viziteaza muzee, universitati renumite,laboratoare tematice.Seara se organizeza vizionari de filme, jocuri, plimbari prin oras,etc.In weekend copiii merg in excursii interesante, cum ar fi Six Flags Amusement Park, pe Cape Cod.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.