USA

California State University, Northridge | 10-18*

Vacante / Каникулы

California State University, Northridge | 10-18* California State University, Northridge | 10-18* California State University, Northridge | 10-18* California State University, Northridge | 10-18* California State University, Northridge | 10-18* California State University, Northridge | 10-18* California State University, Northridge | 10-18*
Документ без названия
 • RO
 • RU

California State University, Northridge a fost fondata peste 50 de ani in urma si se claseaza in top 100 al celor ma bune universitati din America de Nord. Amplasarea universitatii este una foarte comoda, aceasta aflindu-se la o ora de mers de aeroportul international Los Angeles. Tot la o ora distanta se afla si cunoscuta plaja Malibu, preferata de starurile americane(aici isi au vilele Madona, Sting, Richard Gere ...).In apropierea campusului universitar se afla un shopping mall si gradina botanica.

Campusul California State University prezinta un complex sigur si compact, cu un edificiu modern al universitatii, o infrastructura sportiva dezvoltata (terenuri de joaca,corturi de tenis si bazin) si o resedinta confortabila. De asemenea, universitatea dispune de un hall mare pentru relaxare si comunicare, cu billiard, tenis de masa si TV.

Pe timp de vara in campus se afla 1000 de studenti, pe linga programele lingvstice aici se organizeaza si tabere sportive pentru americani. Dat fiind ca toti participantii la program folosesc aceeasi cantina, terenuri sportive si bazin, copiii au ocazia unica de a-si face noi prieteni.


Programul taberei de vara

- 20 de ore de limba engleza pe saptamina;
- grupuri de pina la 15 persoane;
- lectii de 50 minute;
- nivelul minim de engleza: Elementary;
- durata minima: 2 saptamini;
- inceputul programului:fiecare luni;

Acest program se axeaza pe toate aspectele limbii engleze: limba vorbita si scrisa, pronuntare, audiere si gramatica.Orele se petrec in diverse formate, incepind cu lectii si seminare traditionale, pina la metode on-line moderne de tipul Study-Smart.

Costul programului: de la 3030$ / 2 saptamini.


Cazare

Studentii locuiesc in resedintele de pe teritoriul campusului, in camere confortabile de 2 persoane. Acest fapt permite crearea unei ambiante prietenesti in colectiv, dat fiind ca , de regula, cele 2 persoane sunt vorbitoare de limbi diferite. Un avantaj imens al acestei abordari este folosirea minima a limbii materne pe parcursul studiilor in SUA si, prin urmare, rezultate rapide.

Camerele sunt de tip apartament, cu o sufragerie comuna, o baie si wc partajata de 4 persoane.In spatiul folosit in comun se face menaj in fiecare zi,(cu exceptia zilelor de simbata si duminica),curatenia din camere este intretinuta de studenti. Teritoriul scolii este supravegheat non-stop de catre serviciul de paza. Hainele po fi spalate si uscate la spalatoria comuna, contra unui cost de 1$/fiecare spalare, lenjeria de pat este schimbata saptaminal, la ora si in locul indicat.

Alimentatie-pensiune completa in cantina moderna, lunch la pachet pe timpul excursiilor.


Sport si timp libere

Activitati sportive si recreative:
Activitati de zi-Sport: inot, fotbal,rugby,basketball, mini jocuri Olimpice,volei, tenis, freesby,softball, kickball;;
Activitati nesportive: cautare de comori,confectionarea mastilor,dansuri hip-hop;;
Activitati de seara: seara popoarelor lumii,concursuri, defileuri de moda, show de talente,casino, discoteca si karaoke.

Excursii:
Saptaminal se organizeaza 3 excursii pe durata intregii zile. De regula, acestea sunt efectuate de catre o companie de transport privata, taxele de acces nefiind incluse (se achita separat).
Rodeo Drive si Miami Beach – Rodeo Drive este o frumoasa strada din Beverly Hills,unde s-a filmat filmul “Pretty Woman” cu Richard Gere si Juia Roberts si este clasata in top 5 al celor mai scumpe strazi din lume, fiind renumita prin multitudinea magazinelor sale selecte. Miami beach-considerata drept cea mai buna plaja din Los Angeles, este locul preferat de trai al vedetelor cu renume mondial.;
Hollywood – cea mai populara zona din Los Angeles, unde sunt amplasate foarte multe studiouri de filmare(Warner Brothers, Paramount), faimoasa alee a celebritatilor pavata cu stele de aur si amprentele actorilor celebri, care au contribuit esential la dezvoltarea industriei mondiale a filmului.;
Santa-Monica si plaja Venice – orasul si minunata sa plaja isi bucura vizitatorii prin expresiile artei stradale-picturile de pe cladiri, rerezentatiile mizicienilor ambulanti si cele ale actorilor, si diverse sculpturi.;
Muzeul Grammy – centru de istorie a muzicii de cele mai variate genuri si stiluri. Acest muzeu impresionant va incinta iubitorii de muzica.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.