Czech Republic

Prague Education Center | 10-25*

Vacante / Каникулы

Prague Education Center | 10-25* Prague Education Center | 10-25* Prague Education Center | 10-25* Prague Education Center | 10-25* Prague Education Center | 10-25* Prague Education Center | 10-25* Prague Education Center | 10-25*

 • RO
 • RU

Prague Education Center 25 este cel mai mare centru de pregatire a studentilor straini, ce intentioneaza sa urmeze studii universitare gratuite(baza de buget) in Praga. Blocul universitar se afla in prestigiosul cartier Vinohrady, la 10 min de mers de centrul orasului, departe de grupurile de turisti si ambuteiajele rutiere. In preajma se gasesc citeva parcuri, una din cele mai mari biblioteci si toate retelele de transport.

Dotari:
*Edificiul cu 5 etaje al Centrului a fost construit in secolul 20 cu scopul gazduirii unei scoli si reprezinta un monument de arhitectura. Aici sunt multe sali de studii, clase IT, camere de relaxare, biblioteca si bufet, curte in spate , accesul in Centru fiind codat si permis doar elevilor si profesorilor.
*Clasele sunt mari, luminoase si spatioase, prevazute pentru 12 elevi+professor, bine echipate atit pentru lectii clasice, cit si pentru folosirea audiovizualului.
*Conexiune permanenta la Internet de inalta viteza.
*Bufetul centrului (deschis de dimineata pina seara) ofera aperitive si gustari usoare, dar si supe”de casa” si o varietate mare de feluri principale, la preturi ”studentesti”.
*In salile multimedia elevii au posibilitatea de a se relaxa, privind filme, emisiuni si ascultind muzica, dar si de a invata limba ceha, in cadrul unor lectii video, in timpul carora studentii privesc filme cehe clasice si moderne si cunosc mai bine limba si cultura ceha.

Pe timp de vara Prague Education Center propune cursuri de perfectionare a limbii engleze si de invatare a celei cehe si oportunitatea unica de a petrece vacanta in Praga-unul dintre cele mai frumoase orase din Europa.
Programul taberei de vara

Limba Engleza + distractii
Combina odihna activa cu lectiile: 20 de ore active de limba engleza /pe saptamina, ce prevad comunicare activa, lectii captivante si activitati in aer liber. Scopul programului-dezvoltarea competentelor auditive si communicative aplicate in practica cotidiana, cu sprijinul manualelor, profesorilor si activitatilor interactive. Dupa ore se organizeaza excursii, jocuri sportive si activitati comunicative cu colegii.

Limba ceha + distractii
16 ore active de limba ceha si 4 ore active de limba engleza pe saptamina. Acest curs va fi interesant in special pentru cei ce planifica sa urmeze studiile superioare in Cehia. Programul familiarizeaza participntii cu limba ceha, dar si cu cele mai frumoase locuri din Praga si Cehia, cum ar fi renumitele universitati din Praga, unde pot discuta cu studentii si primi toata informatia despre programele universitare

Costul oricarui program - 990€ / 2 saptamini.


Cazare

Studentii locuiesc in resedinte confortabile ale Universitatii Economice din Praga.Resedinta se afla la 5 min de mers de la blocul universitar.
Alimentatia: 2 mese pe zi la cantina scolara


Sport si timp libere

Program cultural:
*city quest
*cinema
*activitati sportive: fotbal, inot, alpinism,
*vizita la gradina zoologica din Praga
*vizita la cel mai mare aquapark din Europa Centrala
*excursie prin Praga(cetatea din Praga,Soborul sfintului Vitus, Stradela de Aur, Mala Strana, Podul Carol, Piata Orasului Vechi si Piata Vaclav,Visegrad)
*prezentarea programelor centrului educational din Praga
*ceremonie de incheiere

Excursii:
*Liberec (Liberec Ratush, orasul Jested, centrul comercial Babylon Centre)
*excursie in Brno, capitala Moraviei
*vizitarea faimosului Karlovy Vary
* vizitarea renumitului oras istoric Czeski Krumlov
*excursie in Austria sau Germania
*vizitarea orasului regal Kutna Hora
*deplasarea pe litoralul Italian - 1950€ / 3 saptamini(la rezervarea cursului lingvistic de 3 saptamini).
*deplasarea la Disneyland - 1250€ / 2 saptamini(la rezervarea cursului lingvistic de 3 saptamini).

Program de excursii prin universitatile din Cehia si Praga:
*Universitatea Carol din Praga
*Universitatea Economica din Praga
*Universitatea tehnica din Cehia


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.